Νίκαια: Συνελήφθη 57χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του στην κοιλιά

Ο δράστης είχε συλληφθεί άλλες πέντε φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας!

Must Read

Μια ακόμη γυναίκα κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της στη χώρα μας, καθώς νωρίτερα σήμερα το βράδυ ένας άνδρας μαχαίρωσε την σύζυγό του στην κοιλιά και κατόπιν τράπηκε σε φυγή.

Το νέο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Αρτέμιδος στη Νίκαια, με τη γυναίκα, ηλικίας 57 ετών με καταγωγή από το Περού, να καταφέρνει να διατηρήσει τις αισθήσεις της, αν και σφάδαζε από τους πόνους, και να καλεί την Άμεση Δράση, για να αναφέρει το -παραλίγο μοιραίο- αιματηρό συμβάν.

Ο -επίσης 57χρονος- Έλληνας σύζυγός της, ο οποίος διέφυγε πεζός από τον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η γυναίκα τηλεφώνησε στo «100» στις 21:45 και ανέφερε πως ο άντρας της τής έχει καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού, βρήκαν τη γυναίκα να διατηρεί τις αισθήσεις της και φρόντισαν να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Τζάνειο» νοσοκομείο της Νίκαιας, αναγκαστικά με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της, καθώς ήταν επικίνδυνο να της το αφαιρέσουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μέσα στην τελευταία τετραετία ο δράστης είχε συλληφθεί άλλες πέντε φορές για ενδοοικογενειακή βία, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και, κατόπιν, είχε αφεθεί ελεύθερος. Στις 27 Απριλίου, που ήταν και η πιο πρόσφατη φορά που τον είχαν συλλάβει, η 57χρονη φέρεται να είχε ρωτηθεί ξανά αν ήθελε το «κουμπί πανικού», καθώς και αν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή προστασίας, αλλά αρνήθηκε.

*πηγή φωτό: newsit.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This