Τώρα ο Τατσόπουλος ισχυρίζεται πως «απειλούν ότι θα με τσακίσουν στο ξύλο»

Έχει αναλάβει εργολαβία τις επιθέσεις στην Ορθοδοξία

Must Read

Σε αδιανόητο και προκλητικό παραλήρημα κατά της Ορθοδοξίας προχώρησε για άλλη μια φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος!

Μιλώντας στην εκπομπή της Super Κατερίνα, ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις συγκινητικές εικόνες στο Προκόπι Ευβοίας όπου έφτασε το απόγευμα της Κυριακής το δεξιό άφθαρτο χέρι του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου για να ενωθεί με το σκήνωμά του, ο γνωστός άθεος πολιτικός και συγγραφέας εξερράγη προσβάλλοντας την πίστη των Ελλήνων.

«Επειδή είναι ορθόδοξη χώρα δεν μπορούμε να λέμε όποια μ@λ@κία θέλουμε. Ακούς; Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι μ@λ@κία θέλουμε, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προσβάλλεις την νοημοσύνη των ανθρώπων. Γειά σας, φεύγω, αρκετά με την παράνοια!» ακούστηκε να λέει στον αέρα της εκπομπής προκαλώντας την οργή και της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου η οποία του απάντησε: «Δεν είναι τρέλα κι εγώ τα ίδια πιστεύω, μαζί και τόσοι τηλεθεατές».

Μετά λοιπόν την πρωινή του έκρηξη, με μια ανάρτηση συνέχισε στο ίδιο ύφος, έχοντας αναλάβει εργολαβία τις επιθέσεις στην Ορθοδοξία:

«Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το πρωί, μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή του Alpha, απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση, θα με τσακίσουν στο ξύλο, θα με ανασκολοπήσουν κ.ο.κ.. Δεν φοβάμαι να καθίσω στο σκαμνί: Είμαι βέβαιος πως θα καθίσω κατηγορούμενος και θα σηκωθώ κατήγορος. Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά, φίλοι μου, όπως θα έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ, δεν δίνω δεκάρα. Ευχαριστώ».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “άργε ναρθει εκεινη η ώρα κι ήταν όλα σκοτεινά
    γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά…”
    Υπομονή, θα ξυπνήσει ο κόσμος κάποια στιγμή, θα αντιληφθεί τα παραμύθια των θρησκειών και ευελπιστώ ότι με καθαρό μυαλό πλέον θα ασχοληθεί με αυτά που πρέπει κάνοντας τον κόσμο καλύτερο και ζώντας ειρηνικά γιατί εδώ είναι ο ‘παράδεισος” που κάποιοι τον μετατρέπουν σε κόλαση εν ονόματι του περιττού πλουτισμού βάζοντας τα κορόιδα να σφάζονται πιστεύοντας ότι τους περιμένει ο αιώνιος μεταθανάτιος παράδεισος…

  2. Οι θρησκόληπτοι (ακρο)δεξιοί, που μισούν τον Τατσόπουλο, δεν καταλαβαίνουν ότι (σχεδόν) τίποτε δεν τους διαχωρίζει από τους μουλάδες του Ιράν και του Αφγανιστάν, μιας και επιθυμούν εγκαθίδρυση θεοκρατίας, ακριβώς όπως κι οι μουλάδες.
    Η ΜΟΝΗ διαφορά είναι πως θα πρόκειται για χριστιανική κι όχι ισλαμική θεοκρατία …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This