Ανατροπή στην υπόθεση της Νίκαιας: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, λέει ο ιατροδικαστής

Αφέθηκε ελεύθερος ο 57χρονος πρώην σύζυγός της

Must Read

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση της τραυματισμένης γυναίκας στη Νίκαια, η οποία δήλωσε χθες το βράδυ πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, από τον πρώην σύζυγό της.

Μέσα από την εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στα τραύματα της γυναίκας, προέκυψε πως προέρχονταν από αυτοτραυματισμό. Ως εκ τούτου, με βάση τη νέα εξέλιξη, ο 57χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί, αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, η γυναίκα με καταγωγή από το Περού νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στην κοιλιά κι αναμένεται να καταθέσει εκ νέου στις Αρχές μετά την ανατροπή στην υπόθεση. Μάλιστα, για την εξέλιξη ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας η οποία έδωσε εντολή για υποβολή του προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη αλλά και για τον ακούσιο εγκλεισμό της γυναίκας μετά το πέρας της νοσηλείας της.

Η ίδια είχε καταγγείλει χθες πως δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην σύζυγό της, ωστόσο, από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, δεν προέκυψε παρουσία άνδρα στον χώρο όπου έγινε το περιστατικό, αντίθετα προέκυψε ότι ο 57χρονος ήταν μακριά της.

Το χρονικό

Το ανατριχιαστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στη Νίκαια, με την 57χρονη να καλεί την Αστυνομία έχοντας το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της. «Ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου», ήταν τα λόγια της.

Λίγα λεπτά πριν από τις 22:00 έφτασαν στο σπίτι άνδρες της Άμεσης Δράσης, όμως ο 57χρονος Έλληνας είχε φύγει. Τελικά μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της οδού Αρτέμιδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Την τελευταία φορά στις 27 Απριλίου η γυναίκα είχε ερωτηθεί ξανά αν ήθελε κουμπί πανικού ή να μεταφερθεί σε δομή προστασίας αλλά δεν επιθυμούσε.

«Τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια»

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια… Σήμερα, δεν ακούσαμε τίποτα απλά είδαμε την αστυνομία που ήρθε, δεν ακούσαμε σειρήνες αλλά το καταλάβαμε ότι κάτι κακό είχε γίνει με αυτή την οικογένεια» δήλωσε χθες ένας γείτονας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This