Σύλληψη Αλβανού δολοφόνου στην Κρήτη: Είχε βιάσει 23χρονη Ελληνίδα πριν από λίγο καιρό

Το «πλούσιο» παρελθόν του και η πλαστή ταυτότητα

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του 45χρονου Αλβανού, που καταζητείτο επί δέκα χρόνια για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει στην πατρίδα του. Ο αδίστακτος κακοποιός συνελήφθη στο Ηράκλειο και σύντομα διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στο «φως» έρχονται κι άλλες πληροφορίες για το παρελθόν του, αφού τους τελευταίους μήνες έχει κατηγορηθεί για βιασμό σε βάρος Ελληνίδας!

Πιο αναλυτικά, ο Αλβανός κακοποιός είχε ταυτοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου του 2023 από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ως δράστης του βιασμού της 23χρονης σε περιοχή του Λασιθίου, αλλά δεν είχε εντοπιστεί παρ’ όλο που ήταν σεσημασμένος. Στις 26 Μαΐου του 2023, είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση δέκα γραμμαρίων κοκαΐνης στον Άγιο Νικόλαο, όμως, τότε δεν είχαν διαπιστωθεί τα αληθινά στοιχεία ταυτότητας και είχε αφεθεί ελεύθερος!

Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο οι άνδρες της Αστυνομίας τον έκαναν «τσακωτό». Ο 45χρονος 45χρονος κρυβόταν στην Ελλάδα με πλαστό δελτίο ταυτότητας, σε μία προσπάθεια να «καμουφλάρει» τα πραγματικά του στοιχεία, δεδομένου ότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ Αλβανίας για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχε διαπράξει στις 25 Νοεμβρίου του 2014.

Πλέον, θα δικαστεί για τον βιασμό και την διακίνηση ναρκωτικών και, όταν εκτίσει τις ποινές που θα του επιβληθούν, θα εκδοθεί στην Αλβανία.

Δείτε επίσης: Αλβανός κακοποιός συνελήφθη στην Κρήτη: Καταζητούμενος επί 10 χρόνια από την Interpol

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This