Αθώος ο 37χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του στο Ηράκλειο

Must Read

Αθώος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου ο 37χρονος που τον περασμένο Ιούνιο επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου έμεναν μαζί, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με δάκρυα στα μάτια η 37χρονη Έμμα, δήλωσε στη δίκη «Τον αγαπώ και θέλω να γίνει καλά. Ο άνθρωπος που με μαχαίρωσε δεν ήταν ο Ανδρέας μου». Μάλιστα, στο δικαστήριο επικράτησε συγκίνηση όταν ο ίδιος γύρισε προς το μέρος της και της είπε σύμφωνα με το cretalive: «Έμμα σ’ αγαπώ. Συγνώμη για το κακό που σου έκανα. Δεν το ήθελα».

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο 37χρονος Ανδρέας δεν είχε συνείδηση των πράξεων του όταν επιτέθηκε στην αγαπημένη του και έτσι τον αθώωσε.

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν όταν ο το ζευγάρι καθόταν στο καναπέ του σπιτιού του και έβλεπε ταινία. Τότε ο 37χρονος χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσά τους, επιτέθηκε στη σύντροφό του και προσπάθησε να την πνίξει. Άρπαξε ένα μαχαίρι και την μαχαίρωσε 14 φορές. Μάλιστα στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το μαχαίρι.

Όπως κατέθεσαν οι πραγματογνώμονες ο Ανδρέας είχε ψυχωσικό επεισόδιο και άρχισε να πιστεύει ότι τον καταδιώκουν. Τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και ένα προσωπικό ζήτημα φέρεται ότι επηρέασαν τον 37χρονο που έχασε επαφή με την πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο πατέρας του 37χρονου περιέγραψε ότι άκουσε τα ουρλιαχτά και μπήκε στο διαμέρισμα όπου είδε τον γιο του να προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Τον άκουσε «αφήστε με να αυτοκτονήσω, αφήστε με να πεθάνω» και όρμησε να τον εμποδίσει. Τον ακινητοποίησε και τον κράτησε στο έδαφος μέχρι να έρθει η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This