Συνελήφθη 39χρονος στην Κρήτη για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε το 2007

Πρόκειται για την δολοφονία του κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη στο Καστέλλι

Must Read

Ένα δακτυλικό αποτύπωμα ήταν αρκετό για την σύλληψη ενός 39χρονου στην Κρήτη, 17 χρόνια μετά την δολοφονία του κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Μονή Αγκαράθου τον Νοέμβριο 2007.

Σύμφωνα με το cretalive, ένα «ορφανό» δακτυλικό αποτύπωμα ταυτοποιήθηκε και ανήκει σε κάτοικο Ηρακλείου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να οδηγηθεί την Τετάρτη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο 39χρονος συλληφθείς φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ούτε έχει πάει ποτέ στο σπίτι του θύματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη, σήμερα (28.05.2024) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Ηρακλείου για ανθρωποκτονία ημεδαπού που είχε διαπραχθεί την 13.11.2007 στο Καστέλλι Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε άγνωστο δακτυλικό αποτύπωμα από τον τόπο του εγκλήματος. Η ταυτοποίησή του, πραγματοποιήθηκε κατόπιν δακτυλοσκόπησης του δράστη σε υπόθεσή στην οποία ήταν κατηγορούμενος για αδικήματα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This