Σκιάθος: 35χρονος μαχαίρωσε τον εργοδότη του «χωρίς λόγο» για «διαφορές» με τον συγκάτοικό του!

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο - Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει αναστατώσει την Σκιάθο καθώς ένας 35χρονος εργαζόμενος σε καφετέρια άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον εργοδότη του και τον τραυμάτισε. Αιτία ήταν η κακή σχέση που νόμιζε πως είχε με τον συγκάτοικό του!

Ο δράστης κατάγεται από χωριό της Φθιώτιδας αλλά είχε πάει στο νησί για να εργαστεί για σεζόν στην επιχείρηση ενός οικογενειακού φίλου. Ο τελευταίος ο οποίος ήταν και ο εργοδότης του του έκλεισε δωμάτιο να μείνει μαζί με ακόμη ένα εργαζόμενο. Ο 35χρονος δεν είδε με καλό μάτι τον συγκάτοικό του και είχε αρχίσει να γίνεται εμμονικός μαζί του και νόμιζε πως του έκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στην βαλίτσα του! Μάταια ο εργοδότης του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Την Δευτέρα ο 35χρονος σε αμόκ κάλεσε τον εργοδότη και του είπε πως ο συγκάτοικος του έκλεψε δυο μπλούζες ενώ ζήτησε να πάει στο δωμάτιο για να ανοίξει την βαλίτσα του.

«Ελα, να ανοίξεις εσύ την βαλίτσα του γιατί θα την σκίσω», φέρεται να του είπε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με το gegonotanews.gr.  Ο ιδιοκτήτης του καφέ πήγε κάτω από το σπίτι του 35χρονου, τον κάλεσε να κατέβει στο πεζοδρόμιο και του εξήγησε εξηγώντας πως είναι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα. Ο 35χρονος είχε κρύψει επάνω του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στην κοιλιά!

Άμεσα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και του έγιναν τρία ράμματα. Ο 35χρονος θέλησε να διαφύγει αλλά τον πρόλαβε η Αστυνομία.

Μιλώντας στους αστυνομικούς ομολόγησε την πράξη του και ανέφερε ότι έγινε χωρίς λόγο και αιτία!

«Εγω φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι με έπιασε, τον μαχαίρωσα γιατί ετσι μου ηρθε», δήλωσε ο 35χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε ένα ατύχημα στο παρελθόν και από τότε  αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Παραδέχτηκαν ωστόσο πως δεν λαμβάνει αγωγή. Ο δικηγόρος του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο.

Η έδρα τον χαρακτήρισε επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, δεν δέχτηκε το ιστορικό του ως ψυχιατρικό περιστατικό καθώς δεν κατατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες και τον καταδίκασε σε δύο χρόνια και εννέα μήνες με υποχρέωση να εκτίσει τους τέσσερις.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This