Τέμπη: Επιχείρηση τρομοκρατίας κατά των χαροκαμένων συγγενών από τον υπόκοσμο!

Must Read

Το πόσο σοβαρό είναι το έγκλημα των Τεμπών φαίνεται από την δραστηριοποίηση του παρακράτους. Ο διαδικτυακός υπόκοσμος η ενεργοποίηση του οποίου κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, έχει εξαπολύσει συντονισμένη τρομοκρατική προπαγάνδα κατά των χαροκαμένων συγγενών, που αγωνίζονται για την πλήρη διαλεύκανση.

Άνθρωποι όπως η Μαρία Καρυστιανού, ο Νίκος Πλακιάς, ο Παύλος Ασλανίδης και άλλοι, δέχονται τρομακτικό διαδικτυακό μπούλινγκ με ύβρεις και απειλές, προκειμένου όπως είναι προφανές, να καμφθεί το σθένος τους και να κάνουν πίσω στην διερεύνηση του εθνικού εγκλήματος.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιους αυτόκλητους υποστηρικτές του καθεστώτος Μητσοτάκη. Όχι. Ουδείς, όσο σάπιος ή ηλίθιος και αν είναι, δεν θα τολμούσε να εξυβρίσει και να απειλήσει έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του.

Πρόκειται για έμμισθα κτήνη που λειτουργούν ως πράκτορες, όπως έχουμε δει και σε άλλες υποθέσεις εθνικών εγκλημάτων. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Novartis. Όπου ένα εθνικό έγκλημα μετετράπη σε «σκευωρία» μέσω μίας γιγαντιαία επιχείρηση προπαγάνδας, τρομοκράτησης, ενοχοποίησής όσων αγωνίζονταν για την διαλεύκανση του.

Εννοείται ότι εν τέλει η ελληνική δικαιοσύνη αλλά ακόμα και η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να παραδεχτεί πως πρόκειται για ένα γιγάντιο σκάνδαλο εκατοντάδων εκατομμυρίων. Ουδείς όμως έχει διεκδικήσει έστω και ένα ευρώ.

Επομένως, και για το εθνικό έγκλημα των Τεμπών έχουν ακολουθήσει την ίδια τακτική και έχουν διαθέσει μεγάλα ποσά προκειμένου να συγκαλυφθεί η υπόθεση.

Είναι αυτονόητο ότι αυτά τα ανθρωποειδή πρέπει να αποκαλυφθούν, αλλά κυρίως να αποκαλυφθούν οι εντολείς τους. Διότι έτσι θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος και θα δούμε ποιοι πληρώνουν για να γλιτώσουν την τιμωρία.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσουμε τις αθλιότητες. Θα δείξουμε όμως ένα χαρακτηριστικό διάλογο με τον Νίκο Πλακιά, για να γίνει εμφανές ότι πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους, που κρύβουν τα ίχνη τους έπειτα από το έγκλημα τους εξαφανίζοντας τους μαϊμού λογαριασμούς που χρησιμοποιούν:

Η απάντηση του Νίκου Πλακιά στο κάθαρμα, το οποίο φυσικά εξαφανίστηκε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Απόγονοι ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    και ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, προστατευόμενοι της σημερινής Δεξιάς φορώντας την σύγχρονη κουκούλα κρύβουν τα ίχνη τους στα media.

  2. Τα γνωστά έμμισθα πιστόλια των…”πληροφοριών” με σχέσεις στον υπόκοσμο (οπως ακριβώς είχε και έχει και η CIA από την οποία λαμβάνει οδηγίες) βγήκαν να προειδοποιούν πριν σκηνοθετήσουν κάποιο…”ατύχημα” όπως κάποιες φωτιές σε αυτοκίνητα στην Αττική Οδό ή αυτοκτονίες, γιατί οι γονείς ενοχλούν με το να ζητούν να αποκαλυφθεί το έγκλημα. Ενοχλούν τον επικεφαλής και τους υπόδικους αλλά και τον ολιγάρχη που θα κέρδιζε εκατομμύρια, ενοχλούν τους δικαστικούς που προσπάθησαν και θα συνεχίσουν να προσπαθούν για συγκάλυψη, ενοχλούν τις αρχές της εκτελεστικής εξουσίας, διότι για άλλη μια φορά λειτούργησαν ως γιουσουφάκια των πολιτικών και δεν τους αρέσει να βγαίνει προς τα έξω. Αυτό που δεν υπολόγισε ό πολύξευρος πολυχρονεμένος είναι ότι ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του δεν έχει να χάσει τίποτε, οπότε μην απειλείτε…ματαιοπονείτε, ασχοληθείτε εκεί στην υπηρεσία μπας προσταυεσετε το κράτος μας από όλα τα ξένα πρακτοριλίκια και αφήστε γονείς και δημοσιογράφους…κάντε καμιά σοβαρή δουλεια επιτέλους!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This