Ούτε ένα παγωτό δεν θα μπορούμε να φάμε – «Φωτιά» οι ανατιμήσεις – Στα 4 ευρώ η μία μπάλα!

Must Read

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών και αναμένεται να είναι «καυτό» με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν σε επίπεδα ρεκόρ ωστόσο ούτε ένα παγωτάκι δεν θα μπορέσουμε να καταναλώσουμε καθώς η μία μπάλα κοντεύει να φτάσει σε αξία τα 4 ευρώ!

Ο λόγος που η απόλαυση όλων των ηλικιών έχει πάρει την ανιούσα είναι οι αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών όπως η σοκολάτα και η ζάχαρη. Οι ανατιμήσεις στο δημοφιλές έδεσμα του καλοκαιριού φτάνουν έως και το 25%!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, μία μπάλα παγωτού σε κυπελάκι, η οποία κόστιζε μέχρι 3,20 ευρώ το 2023, πλέον κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 ευρώ. H αξία μεγαλώνει κάτα 0,20 ευρώ στις παρφέ γεύσεις.

Οι οικογενειακές συσκευασίες κοστίζουν πλέον 10 ευρώ το κιλό, από 8 ευρώ το 2023, ενώ αύξηση σημειώνουν και τα συσκευασμένα παγωτά. Ένα παγωτό ξυλάκι των 68 γραμμαρίων, κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ όπως και το παγωτό – σάντουιτς και ο «πύραυλος».

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This