Φίδι δύο μέτρων «τρύπωσε» σε ντουσιέρα σπιτιού στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης!

Αρχικά μόνο ο σκύλος των ιδιοκτητών της οικίας αντιλήφθηκε την παρουσία του

Must Read

Χαμός επικράτησε σε ένα σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης καθώς ένα φίδι δύο μέτρων «τρύπωσε» μέσα και βρέθηκε στην ντουσιέρα!

Όλα συνέβησαν πριν από λίγες μέρες. Αρχικά οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν είχαν διαπιστώσει  την ύπαρξη του ερπετού και μόνο ο σκύλος τους, ένας ροτβάιλερ το είχε καταλάβει!




Μόλις το αντιλήφθηκαν, οι ιδιοκτήτες κάλεσαν εθελοντές της ομάδας διάσωσης και υπεράσπισης ζώων προκειμένου να το απομακρύνουν. Μάλιστα, οι ίδιοι ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα έχουν επιστρέψει στο φυσικό τους περιβάλλον 10 φίδια!

Οι ειδικοί τονίζουν ότι μόνο η οχιά είναι επικίνδυνο φίδι και επισημαίνουν πως όταν βρίσκουμε ένα ερπετό δεν το σκοτώνουμε αλλά καλούμε τις αρχές.

Στην προκειμένη περίπτωση το φίδι ήταν ένας έφιος που είναι μη δηλητηριώδες και ακίνδυνο για τον άνθρωπο, ήρεμο, δραστήριο, νευρικό και γρήγορο. Στη χώρα μας, το φίδι έφιος βρίσκεται κυρίως στην Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια, όπως επίσης και σε νησιά του Αιγαίου.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This