Λήξη συναγερμού για τα απειλητικά μέιλ σε δεκάδες σχολεία – Παρόμοια μηνύματα είχαν σταλεί σε Κύπρο και Σλοβακία

Ήταν μια καλοστημένη φάρσα

Must Read

Καταλαγιάζει όσο περνούν οι ώρες η ανησυχία αρκετών γονέων, μαθητών και μαθητριών καθώς και εκπαιδευτικών μετά την τεράστια αναστάτωση που προκάλεσε το πρωί η είδηση πως είχαν σταλεί απειλητικά μέιλ σε αρκετά σχολεία (τουλάχιστον 35) της Αττικής που ανέφεραν πως θα γίνει έκρηξη βόμβας.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, φαίνεται πως το θέμα που δημιουργήθηκε αποτελεί μια καλοστημένη φάρσα ενός ασυνείδητου «μυαλού» η οποία έθεσε σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές μια μέρα σαν την σημερινή που σύσσωμη η ΕΛΑΣ έχει επιστρατευτεί προκειμένου για την διοργάνωση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.




Πληροφορίες αναφέρουν πως από την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Αστυνομία από νωρίς το πρωί δεν προκύπτει τίποτα ύποπτο. Πάντως, βρέθηκε πως ίδιο μέιλ είχε σταλεί το προηγούμενο διάστημα και σε σχολεία όπως και σε δημόσιες υπηρεσίες σε Κύπρο και Σλοβακία!

Ο αποστολέας των μέιλ στην Ελλάδα είναι από το εξωτερικό και πιθανόν να είναι Ρώσος και η διεύθυνση που δημιούργησε για να στείλει τα μηνύματα ήταν «[email protected]», που παραπέμπει στον αποψινό τελικό του Conference League.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This