«Κόλαφος» η Μαρία Καρυστιανού στην παράσταση του Λαζόπουλου: «Όλοι τους είχαν εντολές για συγκάλυψη»

«Εμείς ήμασταν αλλού δεν καταλαβαίναμε, οι δικαστές δεν καταλάβαιναν;»

Must Read

Συγκλόνισε το κοινό της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» η Μαρία Καρυστιανού, η οποία ανέβηκε στη σκηνή του Christmas Theater και μίλησε για την συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη, την ώρα που η ίδια μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων εξακολουθούν να δίνουν υπεράνθρωπη μάχη κόντρα στις μεθοδεύσεις προκειμένου να έρθει στο φως η αλήθεια και να δικαιωθούν οι 57 ψυχές.

Η μητέρα-σύμβολο των Τεμπών που έχασε το παιδί της στο μοιραίο τρένο, απευθυνόμενη στο κοινό που την καταχειροκρότησε δήλωσε ότι δεν έχει πια τίποτα άλλο να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει.

Μίλησε για συγκάλυψη από τις πρώτες ώρες μετά την σύγκρουση και αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να μην έχουν αντιληφθεί οι δικαστές τι έχει γίνει:  «Όταν μέσα στις πρώτες ώρες ξεκίνησαν οι μπουλντόζες να αφαιρούν χώμα, και να μεταφέρεται με τα φορτηγά μπροστά στις οθόνες το βλέπαμε όλοι. Εμείς ήμασταν αλλού δεν καταλαβαίναμε, οι δικαστές δεν καταλάβαιναν; Οι εισαγγελείς; Κανένας δεν καταλάβαινε τι γινόταν; Έτσι λειτουργεί όταν πρέπει να κάνεις συγκάλυψη. Όλοι είχαν εντολές».




Οπως τόνισε η Μαρία Καρυστιανού, οι ελπίδες των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι ελάχιστες και πλέον στρέφονται στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Η ίδια μίλησε για δολοφονία 57 ανθρώπων και σημείωσε ότι αυτή η υπόθεση έδειξε «την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την ανυπαρξία της ελεύθερης ενημέρωσης και την επιβολή πολιτικών με το έτσι θέλω ότι είναι άρχοντες και θα κάνουν ότι θέλουν, πέρα από τους νόμους».

Η κ. Καρυστιανού πρόσθεσε ότι θα πολεμήσει για να αλλάξουν όλα αυτά. «Δεν μπορεί μια κοινωνία να ζει χωρίς να έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και σε οτιδήποτε την αφορά. Δεν γίνεται να προχωρήσει. Και αυτή τη στιγμή η δικαιοσύνη έχει πραγματικά δείξει τον μικρότερο εαυτό της, οφείλει έστω και τελευταία στιγμή να ορθώσει ανάστημα, να εφαρμόσει τους νόμους με τόλμη και να αποκαταστήσει στα μάτια του κόσμου της αξία της δικαιοσύνης. Χωρίς δικαιοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε μια πολιτισμένη κοινωνία. Αυτό όμως μας αξίζει, μία πολιτισμένη κοινωνία» τόνισε μεταξύ άλλων.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. @Το αγόρι του Κώστα Αργυρίου. Σε έχω ξεσκίσει και εσένα και την μάνα σου. Τραίνα μπαίνουν μέσα σας.
    Μπούκωσε το τώρα και άντε γ@μήσου μ@λάκα.

    • Ντροπή να μιλάς έτσι στο αγόρι σου. Να σου θυμίσω ότι για αυτό με χώρισε εμένα το αγόρι μου. Αν δεν σου σηκώνεται πάρε ένα χάπι. Ακου τον μπαμπά!

  2. Εσύ που του έγραψες που έχω πηδήξει την μάνα, την γιαγιά και την αδερφή σου. Οι γυναίκες της οικογένειας σου είναι πουτάνες και οι άντρες πούστηδες. Όσο για εσένα δεν σε πηδάει ούτε σκύλος. Επίσης σαν αριστερός, είσαι γεννημένος πούστης.

  3. Έγινα δεξιός φασίστας για να κρύψω από όλους ότι τον παίρνω όπως τον έπαιρνε ο πατέρας μου και ο παππούς μου. Ο πατέρας μου και ο παππούς μου τον έπαιρναν επειδή τον είχαν και αυτοί δύο πόντους και τις γυναίκες τους τις επαιρνε όλο το κατσικοχωρι μας. Αλλά εμείς δεν μασάμε.
    Πατρίς οικογένεια μικροπουτσια!

      • Μου αρέσουν πολύ τα πουλιά. Ειδικά των αριστερών. Και ακόμα παραπάνω των αριστερών Πακιστανών

        • Το δικό μου πουλί να δεις πόσο αρέσει στην μαμά σου. Κόντεψα να το χάσω μέσα στο στόμα της. Αριστερή πουτ@να του ΣΎΡΙΖΑ, ξεσκισμένε.

          • Μωράκι μου μην αναστατώνεσαι γιατί πάλι δεν θα σου σηκώνεται. Μόνο εγώ θα σε γαμαω;

    • Συμπατριώτη όλοι οι άντρες τον έχουν δύο εκατοστά. Οι πουτσες πάνω από δύο πόντους είναι συνομωσία της αριστεράς.

    • Έχεις δίκιο εσύ που το έγραψες. Δύο πόντοι έμειναν έξω από το στόμα της μάνας σου. Τους άλλους 20 τους κατάπιε.

    • Γ@μιέσαι εσύ μωρή αριστερή πουτ@να. Σου γ@μώ την μάνα σου μουμόπανο. Φέρε και την αδερφή σου, να την ξεσκίσω και αυτήν.

      • Ούτε εγώ δεν του κάθομαι του μικροψωλη αλλά πάλι καλά μετακόμισα Τουρκία και βρήκα την υγειά μου, με γαμανε όλη μέρα.
        Ζήτω ο Αλλάχ!

        • Η μάνα σου η πουτάνα γαμιέται και εσύ μαζί της, ο πούστης ο γιός της. Την αδερφή σου την παίρνουν πέντε, πέντε οι Πακιστανοί.

    • Θα μου κλάσεις μια μάντρα και εσύ και η Κέρκυρα. Φάτε μόνο μπόλικη φασολάδα για να έρθετε με πίεση.

  4. Ο καραγκιόζης, ο γελοίος Λάκης Λαζόπουλος, άρχισε πάλι την σπέκουλα υπέρ του ΣΎΡΙΖΑ. Όσο για την Μαρία Καρυστινού, ήδη περιοδεύει και εκφράζει της θέσεις και τις απόψεις του μορφώματος του ΣΎΡΙΖΑ.

    • Ποιό Σύριζα ρε τρολ;;…Εκφράζει την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών…Δε ντρέπεσαι ρε υπάνθρωπε που χρησιμοποιείς και ονοματεπώνυμο ρε βλάκα μπολιασμένε…Δεν βλέπεις τί συμβαίνει γύρω σου;; Αλήθεια πληρώνεστε για να γράφετε τέτοιες μαλακίες;; Έχεις πονέσει πραγματικά;;Τόση πλύση εγκεφάλου σας έχει κάνει ο ακατανόμαστος;;
      Σου γράφω το δικό μου πραγματικό ονοματεπώνυμο και αν έχεις όσχεα,πραγματικά όχι ολαστικά,ψάξε να με βρεις.
      Στάικος Παπαπαύλου.

      • Σου γράφω με το πραγματικό μου όνομα γιατί δεν φοβάμαι ούτε εσένα, ούτε κανέναν. Κλείσε όπου θέλεις ραντεβού και θα έρθω να σε βάλω στα τέσσερα, καραγκιόζη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είσαι ο πρώτος, αλλά ούτε και ο τελευταίος. Την βρόμικη αριστερή τρομοκρατία, την γράφω κανονικά στα τέτοια μου. Σιγά μην ακολουθώ σαν πρόβατο την Καρυστινού που πάει να γίνει βουλευτής για δόξα και κονόμα. Ρε ούστ.

    • Εύκολο να γράφεις σχόλια όταν δεν έχεις χάσει τίποτα από το καθεστώς τής Ν.Δ. και μάλλον έχεις επωφεληθεί κι όλας. Όποιος είναι έξω απ’ τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει

      Ν.Δ., ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΠΑ.ΣΟ.Κ., την ίδια λέρα και την ίδια βρωμιά αντιπροσωπεύουν. Όψεις του ιδίου νομίσματος. Εύχομαι και τα τρία αυτα κόμματα να διαλυθούν, διότι αντιπροσωπεύουν ό,τι πιο σάπιο έχει να δείξει η Ελληνική κοινωνία από την μεταπολίτευση και μετά.

      Εύχομαι η κ. Μαρία Καρυστιανού και οι λοιποί συγγενείς των θυμάτων να βγάλουν στη φόρα όλα τα άπλυτά σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ώστε να χεστείτε όλοι και να μην χρειαστεί να υποφέρουν άλλοι άνθρωποι ξανά από την αδιαφορία και την πλεονεξία των κυβερνήσεων αυτής της χώρας.

      • Καλά τα γράφεις αγαπητέ..Μακάρι να εξαφανιστούν αλλά δυστυχώς θα εμφανιστούν άλλοι.Έχουμε αναγάγει βασικά κοινωνικά και ανθρωπινά ζητήματα σε κομματικά …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This