Συγκλονίζει ο σύζυγός της Χαράς Ιωαννίδη: «Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο»

Must Read

Μαυροντυμένος και καταρρακωμένος ο σύζυγος της Χαράς Ιωαννίδη, της κομμώτριας που έχασε τη ζωή της μετά από λιποαναρρόφηση, μιλάει για πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό της συζύγου του.

«Η Χαρά ήταν για το σπίτι μας όπως έλεγε η κόρη μου το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Έχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτό» ανέφερε ο σύζυγος της Χαράς που υποβλήθηκε σε μια επέμβαση ρουτίνας και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα, με τους γιατρούς να μην εντοπίζουν τι συνέβαινε όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Live News ο σύζυγός της σχολιάζει: «Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα. Δεν ήρθε μία ασθένεια. Κάτι έγινε και ”έφυγε” η Χαρά».

Αναφερόμενος στην επέμβαση και τον πλαστικό χειρουργό που τη διαβεβαίωνε ότι όλα θα πάνε καλά, ο ίδιος δηλώνει: «Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, την λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Μετά την επέμβαση η 57χρονη hair stylist άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και πόνους.

«Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει έχουμε πρόβλημα έλα στο γενικό κρατικό. Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνωσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”. «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες» ανέφερε ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας.




Σημειώνεται ότι μετά τον θάνατο της 57χρονης ήρθαν στο φως δύο καταγγελίες κατά του γιατρού που έκανε την επέμβαση στην κομμώτρια.  Η οικογένεια 69χρονης από την Κάρπαθο καταγγέλλει τον ίδιο γιατρό για τον θάνατο της, το 2020, επίσης μετά από λιποαναρρόφηση! Παράλληλα, άνδρας που υποβλήθηκε σε επέμβαση στα γεννητικά όργανα αντιμετωπίζει προβλήματα όπως καταγγέλλει, ακόμα και σήμερα.

Δείτε επίσης:

Σοβαρό πρόβλημα σε άνδρα προκάλεσε ο γιατρός που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας

Νέα καταγγελία για τον γιατρό που έκανε λιποαναρρόφηση στην κομμώτρια της Πάτρας – Νεκρή κι άλλη ασθενής

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This