«Η κόρη μου ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε» είπε ο πατέρας του 2χρονου κοριτσιού που «λαμπάδιασε»

«Πάλι καλά δεν ακούμπησε πρόσωπο» επισήμανε ο θείος της ανήλικης

Must Read

Παρανυφάκι φέρεται να είχε ντυθεί το ηλικίας 22 μηνών κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που, εντελώς αναπάντεχα, τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που ο πατέρας του έβαζε βενζίνη με μπιτόνι στο αυτοκίνητό του, καθώς η οικογένεια ετοιμαζόταν να πάει στο γάμο του θείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», στο σοκαριστικό αυτό ατύχημα που συνέβη το περασμένο Σάββατο, το κοριτσάκι υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός του και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», καθώς το τούλινο φόρεμά του «λαμπάδιασε». «Έβαζα βενζίνη στο αυτοκίνητο μου με μπιτόνι και χωνί. Τότε η κόρη μου ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση πώς προκλήθηκε ο σπινθήρας…», ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου πατέρα της ανήλικης στους αστυνομικούς.




Η ανάφλεξη φέρεται να προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό από το τούλι που είχε το φόρεμα που φορούσε το κοριτσάκι, ενώ στο ίδιο ατύχημα τραυματίστηκε και ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όσο και π παππούς του, καθώς έπεσαν πάνω του για να σβήσουν τη φωτιά.

Ο γάμος του θείου έγινε, αν και μέσα σε βαρύ κλίμα, ωστόσο το γλέντι, όπως ήταν λογικό, ματαιώθηκε. «Είναι καλά, πάει καλύτερα. Έγινε αντίδραση με ηλεκτρισμό με το φουστανάκι από το κοριτσάκι. Αλλά όλα καλά, πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. (Εγκαύματα έχει) λίγο στο σώμα, αλλά πάλι καλά δεν ακούμπησε πρόσωπο και τέτοια πάρα πολύ», ανέφερε σχετικά ο θείος του κοριτσιού.

«Έγινε το καλύτερο δυνατό»

Η Ελπίδα Χοχλιούρου, παιδίατρος, εντατικολόγος και διευθύντρια ΕΣΥ στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» ανέφερε πως «έγινε το καλύτερο δυνατό, ώστε να σταθεροποιηθεί το παιδί. Με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο “Αγλαΐα Κυριακού”, όπου και νοσηλεύεται τώρα» και πρόσθεσε: «Μαθαίνω ότι παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού. Πρέπει σίγουρα να περιμένουμε. Μιλάμε για έγκαυμα στο 70% στην επιφάνεια του σώματος και σε δεύτερο χρόνο να περάσουμε στο κομμάτι της αποκατάστασης».

Όσο οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την υγεία του 2χρονου κοριτσιού, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

*φωτό αρχείου




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This