Συγκίνηση στη Ν. Φιλαδέλφεια: Φίλαθλοι του Ολυμπιακού κατέθεσαν στεφάνι στο σημείο της δολοφονίας Κατσουρή

Must Read

Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν αφιερωμένη στον Ολυμπιακό και τα μάτια όλων να ήταν στραμμένα στην πολυπόθητη κούπα, όμως οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Ερυθρολεύκων προχώρησαν σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ενέργεια, καταδικάζοντας την οπαδική βία με τον καλύτερο τρόπο.

Λίγο πριν από το μεγάλο τελικό του Conference League, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερε το «ακατόρθωτο», οι οπαδοί της θύρας 7 κατέθεσαν στεφάνι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκανς ο φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.

Ειδικότερα, λίγο πριν από τις 20:00 η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε με πούλμαν την πορεία της από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με προορισμό το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το πούλμαν κατευθύνθηκε προς το Δέλτα Φαλήρου και στη συνέχεια ξεκίνησε εισήλθε στον οδικό άξονα Πειραιώς – Αθηνών – Θεσσαλονίκης (λεωφόρο Κηφισού), εκτελώντας την ακριβή πορεία την οποία είχε σχεδιάσει η Ελληνική Αστυνομία. Λίγο πριν φτάσει στο γήπεδο η αποστολή, οι φίλαθλοι πήγαν στο σημείο της άγριας δολοφονίας και κατέθεσαν λουλούδια και στεφάνι, ενώ ακολούθησαν στιγμές συγκίνησης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This