Έπεσαν σοβάδες από οροφή τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Προβατά στις Σέρρες

Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει παντελώς την Δημὀσια Παιδεία

Must Read

Στην Ελλάδα 2.0 του Κυριάκου Μητσοτάκη οι σχολικές εγκαταστάσεις είναι σε άθλια κατάσταση και τα κτήρια καταρρέουν. Ένα ακόμη επικίνδυνο συμβάν σημειώθηκε στην χώρα, αυτήν την φορά στο Δημοτικό Σχολείο Προβατά στις Σέρρες. Το πρωί της Πέμπτης σοβάδες έπεσαν από οροφή τάξης και από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Απαράδεκτο, επίσης, είναι να μένει κλειστό ένα σχολείο επειδή η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει παντελώς την Δημὀσια Παιδεία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Σερρών

«Το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024, σημειώθηκε πτώση σοβάδων από την οροφή σχολικής αίθουσας, στο Δημοτικό Σχολείο Προβατά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ήταν εκτός αίθουσας, παρακολουθώντας το μάθημα της γυμναστικής.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Σερρών, μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν μετέβησαν αμέσως στο σχολείο. Σε επί τόπου αυτοψία, διαπίστωσαν την πτώση των σοβάδων, προχώρησαν στην αποκόλληση των σαθρών σημείων και καθάρισαν το χώρο της αίθουσας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών από κοινού με την Υπηρεσία Δόμησης, πρότειναν την έκδοση απόφασης αναστολής λειτουργίας της σχολικής μονάδας, προκειμένου να προβούν στην άμεση διερεύνησης της έκτασης του προβλήματος και την επιδιόρθωσή του.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Σερρών, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας για 1 ημέρα (31 Μαΐου 2024) του Δημοτικού Σχολείου Προβατά.»

Πηγή φωτό: Δήμος Σερρών

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This