Συγκλονίζει η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας – Γνώρισε τη γυναίκα που πήρε την καρδιά του παιδιού της

«Έμμα μου, αγάπη μου, χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά

Must Read

Το ζεστό χαμόγελο της Έμμας Καρυωτάκη έσβησε τον Νοέμβριο του 2022 στη Θεσσαλονίκη, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος αφού την χτύπησε, την άφησε αιμόφυρτη στο σημείο και πάτησε γκάζι. 

Η μόλις 21 ετών φοιτήτρια έχασε τη ζωή της βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους αγαπημένους της, όμως η καρδιά της δεν έπαψε να χτυπά. Με την απόφαση των γονιών της να δωρίσει τα όργανά της, η Έμμα χάρισε ζωή σε συνανθρώπους της.

Μάλιστα, η μητέρα της, όπως αποκαλύπτει σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, γνώρισε τη λήπτρια καρδιάς της Έμμας και την ευχαρίστησε που κρατά το παιδί της ζωντανό με αυτόν τον τρόπο.

«Εμμα μου, αγάπη μου, ζωή μου, ανάσα μου.. χθες ξανάκουσα την καρδούλα σου να χτυπά δυνατά .. όπως τότε που την άκουσα πρώτη φορά στον υπέρηχο.. όπως τότε που σε αγκάλιαζα σφιχτά.. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια σε λέξεις αλλά λέξη για να εκφράσει αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει!» γράφει η μητέρα της Έμμας και προσθέτει:

«Σε ευχαριστώ εσένα… γιατί μου έδωσες τη δυνατότητα να ξανακούσω την καρδιά της να χτυπάει δυνατά… να ξανανιώσω την ζεστή αγκαλιά της… σε ευχαριστώ που την κρατάς ζωντανή… είμαι σίγουρη ότι εσένα επέλεξε η Εμμα για να πάρεις την καρδιά της … να την προσέχεις σαν τα μάτια σου!!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This