Η Ακαδημία Αθηνών τιμά τον Σπύρο Μουστακλή

Must Read

Με πρωτοβουλία του Προκόπη Παυλόπουλου, η Ακαδημία Αθηνών τιμά με χαρακτηριστική καθυστέρηση φυσικά, τον (πραγματικό) αντιστασιακό, Σπύρο Μουστακλή.

Ο Μουστακλής, έμεινε παράλυτος από τα βασανιστήρια και ουδέποτε εξαργύρωσε υποτιθέμενους ή πραγματικούς αγώνες, σαν κάτι άλλους, που έκαναν καριέρα και έζησαν ζωή χαρισάμενη, ακόμα κι αν ήταν «περαστικοί» από το Πολυτεχνείο…

Η κίνηση αυτή της Ακαδημίας Αθηνών, δείχνει ότι επιτέλους κάτι κινείται. Ότι η Ακαδημία αρχίζει να διαδραματίζει τον φυσικό της ρόλο βγαίνοντας από την ανυπαρξία, ενισχύοντας την Εθνική Μνήμη, είτε πρόκειται για τις γενοκτονίες των Τούρκων κατά των Ποντίων, των Ιώνων και των Αρμενίων, είτε τιμώντας πρόσωπα που προσέφεραν πραγματικά στην πατρίδα, παίρνοντας παράλληλα θέση στα υπαρκτά προβλήματα του σήμερα.

Είναι προφανές ότι η αλλαγή αυτή οφείλεται στην παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις αντίστοιχες «αποδόσεις τιμής» πριν και μετά την παρουσία του στο προεδρικό μέγαρο. Μία σύγκριση των βραβεύσεων και παρασημοφορήσεων πριν και μετά το 2020, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This