«Αγλαΐα Κυριακού»: Στα άκρα η κόντρα διοίκησης – γιατρών στο Παίδων μετά και την ανακοίνωση για πλήρη αποκατάσταση των χειρουργείων

Must Read

Παναττική στάση εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τη 1:00 μμ. και συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» στις 11:00 π.μ., έχει προκηρύξει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, ωστόσο, η διοίκηση του νοσοκομείου επιμένει πως τα τακτικά χειρουργεία θα πραγματοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του «Αγλαΐα Κυριακού», τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία θα πραγματοποιούνται κανονικά από την ερχόμενη Δευτέρα, τονίζοντας πως η λειτουργεία των χειρουργείων «αποκαθίσταται πλήρως».

Η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Κατόπιν της εκδόσεως της υπ’ αριθμ. πρωτ. : 24320/31.05.2024 Απόφασης του κ. Διοικητή της 1ης Υ.ΠΕ. περί μετακινήσεως ιατρού παιδοαναισθησιολόγου από 03.06.2024 για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών του Νοσοκομείου μας λαμβανομένων υπόψιν και :

Α. Της από 31.05.2024 Ομόφωνης Απόφασης του Χειρουργικού Τομέα, και

Β. Της θετικής εισήγησης της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού» και από 03.06.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία.

σας γνωρίζουμε ότι αποκαθίσταται πλήρως η λειτουργία των χειρουργείων του ΓΝΠΑ ‘Π. και Α. Κυριακού’ και από την 3.6.2024 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία.»

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This