Φρίκη με απανθρακωμένο πτώμα σε αυλή σπιτιού στα Άνω Λιόσια – Εγκληματική ενέργεια εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Άνδρας που ισχυρίστηκε πως είναι γιος του θύματος, προσήχθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία

Must Read

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές αργά το βράδυ για φρικιαστικό περιστατικό στα Άνω Λιόσια, με αστυνομικούς να εντοπίζουν ένα απανθρακωμένο πτώμα στην αυλή σπιτιού της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γείτονες φέρονται να είδαν έναν άνδρα να βάζει φωτιά σε έναν άλλον, που ήταν σωριασμένος πάνω σε ένα στρώμα στην αυλή του σπιτιού και αμέσως ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε καταγγελία για έντονη δυσοσμία, προερχόμενη από σπίτι επί της οδού Αγαμέμνονος, με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο να έρχονται αντιμέτωποι με ένα αποκρουστικό θέαμα, καθώς αντίκρυσαν το απανθρακωμένο σώμα ενός άνδρα, πιθανόν ηλικιωμένου. Στον τόπο της τραγωδίας κλήθηκε ιατροδικαστής, ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

(πηγή φωτό: protothema.gr)

Δίπλα στη σορό του ηλικιωμένου καθόταν ο γιος του, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον προσήγαγαν ως ύποπτο για ανθρωποκτονία, ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει. Προς το παρόν, όλα τα σενάρια θεωρούνται ανοιχτά, με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει και το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να είχε πεθάνει, πριν του βάλει φωτιά ο γιος του.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This