Λέρος: Εντοπισμός 15 αλλοδαπών – Σύλληψη του διακινητή τους

Μία γυναίκα και δύο ανήλικοι ανάμεσά τους

Must Read

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενημερώθηκε ότι ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος, με ικανό αριθμό επιβαινόντων προσεγγίζει τις ακτές στην περιοχή «ΒΡΩΜΟΛΙΘΟΥ» της Λέρου.

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην παραλία, όπου εντόπισαν το σκάφος χωρίς επιβαίνοντες. Στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν δεκαπέντε (15) αλλοδαποί (12 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 ανήλικοι) καθώς και ο 25χρονος αλλοδαπός χειριστής του ταχυπλόου.

Από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 25χρονος διακινητής για παράβαση των άρθρων 24-25 του Ν. 5038/23 «Διακίνηση», του άρθρου 30 του Ν. 3386/05 «Παράνομη είσοδο στη χώρα» και του άρθρου 306 του Π.Κ. (Έκθεση ζωής σε κίνδυνο), ενώ κατασχέθηκε το Τ/Χ σκάφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This