Επιχειρηματίας έχασε ρύθμιση στην εφορία για «τεράστια» οφειλή 0,05 ευρώ!

Το μήνυμα που έλαβε από την ΑΑΔΕ

Must Read

Αγανάκτησε και με το δίκιο του ένας ξενοδόχος της Μαγνησίας με τον τρόπος λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης.

Ο επιχειρηματίας είχε κάνει ρύθμιση προκειμένου να τακτοποιήσει τις οφειλές του προς την εφορία και ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις του κανονικά τα τελευταία τρία χρόνια εν μέσω μεγάλων δυσκολιών πληρώνοντας περίπου 170 ευρώ το μήνα. Το τελευταίο διάστημα διαπίστωσε με οργή πως η ρύθμιση είχε εξαφανιστεί καθώς υπήρξε ένα επανατοκισμός της τάξεως των 0,05 ευρώ, ποσό το οποίο δεν είχε πληρώσει!

Απευθύνθηκε στην ΑΑΔΕ με ηλεκτρονικό μήνυμα για να λάβει την απάντηση πως δεν μπορούσαν να παρέμβουν και τον ενημέρωναν πως το θέμα του θα επιληφθούν τα κεντρικά έως το τέλος Μαΐου, δηλαδή μέχρι χθες Παρασκευή.

Σε ανάρτησή του ο επιχειρηματίας αναφέρει πως «μόλις με ειδοποίησαν πως έχω χάσει μια ρύθμιση οφειλών που πληρώνω στην εφορία ευλαβικά και με συνέπεια εδώ και 3 χρόνια, θες με κοβιντ, θες με πλημμύρες, θες με την συντέλεια του κόσμου, εγώ εκεί, 171.60 τον μήνα, κάθε μήνα. Και δείτε τι μου έστειλαν ρε φίλε. Και προφανώς λόγω κάποιου δικού τους λογιστικού επαναπροσδιορισμού, αφού έχω πάγια εντολή για το συγκεκριμένο ποσό».

Δείτε το μήνυμα από την ΑΑΔΕ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τυχερος ειναι! αν δεν ειχαν μεγαλυτερες κλοπες να κανουν οι εφοριακοι, θα του επαιρναν απο τον λογαριασμο τα 3/7 απο οτι ποσο εβρισκαν. Τοσο πηγαινε η ταριφα στην Χαλκιδα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This