Λιόσια: Μεταθανάτια τα τραύματα στην σορό του ηλικιωμένου – Πώς αποκάλυψαν οι γείτονες την φρίκη

Must Read

Μεταθανάτια είναι τα τραύματα στην απανθρακωμένη σορό του ηλικιωμένου ο οποίος εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού που έμενε με τον 57χρονο γιο του στην οδό Αγαμέμνονος στα Άνω Λιόσια.




Το συμπέρασμα βγήκε μέσα από την εξέταση του ιατροδικαστή. Έτσι αρχίζει να αποκλείεται το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Ο γιος ο οποίος έχει συλληφθεί είχε πει ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο, μύριζε αφόρητα και είχε μαζευτεί σκουλήκια και γι’αυτό τον έκαψε!

Μέσα στην αυλή βρέθηκαν ακόμα περισσότερα μέλη του άτυχου ηλικιωμένου καθώς το άψυχο σώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση εδώ και καιρό ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκαν κοντά σε κάδο απορριμμάτων.




Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Στο μεταξύ, την διαδικασία που ακολούθησαν προκειμένου να αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια περιέγραψαν οι δύο από τους τρεις γείτονες. Αρχικά, πίστεψαν ότι είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι και είχαν κάψει πατέρα και γιο!

«Εγώ πήρα τηλέφωνο το 100 και όλη τη διαδικασία την κινήσαμε μαζί με άλλα δύο άτομα. Πήγα αρχικά με ένα άτομο να δούμε τι γίνεται, γιατί μυρίζει έτσι. Μύριζε περίεργα. Καμιά φορά ψοφάει κάνα γατάκι, κάνα σκυλί και αυτό πιστέψαμε αρχικά. Δίπλα είναι ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και προς εκείνη τη μεριά είναι η κουζίνα του άλλου φίλου μου και παίρνει φτυάρι να το μαζέψει για να μη μυρίσει κατέβηκε χθες αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Μου είπε να πάω στην ταράτσα να δω τι γίνεται γιατί μυρίζει τόσο πολύ. Μας μύριζε δύο-τρεις μέρες. Ανέβηκα στην ταράτσα και είδα ότι έχει ένα στρώμα κρεβατιού έξω στην αυλή το οποίο το είχε κάψει. Εμείς πιστεύαμε ότι μπορεί να είχανε μπει κλέφτες και να τους είχαν σφάξει και τους δύο και τους παράτησαν και σκεφτήκαμε να πάρουμε το 100 να δούμε τι γίνεται.

Βγαίνοντας στη γειτονιά ένας κάτοικος μας είπε ότι τη Δευτέρα κάτι καίγανε. Ήρθε η αστυνομία», ανέφερε ο ένας.




Σχετικά με την επέμβαση της αστυνομίας και την αντίδραση του 57χρονου είπε:

«Αρχικά δεν τους άνοιγε αλλά μετά τους άφησε. Και με το που τους άνοιξε και μπήκαν μέσα οι δύο από τους τέσσερις ΔΙΑΣ συνέβη και μία φασαρία γιατί ο γιος του έλεγε “μη μου βάλετε χειροπέδες, θα κάτσω όπως είναι”, μετά μπήκαν και οι άλλοι δύο ΔΙΑΣ και του περάσανε χειροπέδες.

Το σπίτι το έχει πάρει ένας άλλος σε πλειστηριασμό και δύο μέρες πριν είχε πάει στο σπίτι. Είχε συναντήθει με τον γιο και του είχε πει σε δύο μήνες να έχουν φύγει από το σπίτι. Και ο γιος του είπε ότι θα του δίνει ενοίκιο για δύο μήνες μέχρι να φύγω. Ο άνθρωπος που πήγε εκεί γιατί αγόρασε το σπίτι είπε στον γιο ότι μυρίζει πάρα πολύ. Και του απάντησε ναι μάλλον έχει ψοφήσει κάτι, γι’αυτό θα μυρίζει», ενώ τονίζει ότι «το πτώμα δεν βρέθηκε σε ένα σημείο».

Ο δεύτερος άντρας λέει σχετικά με την υπόθεση:

«Πάντα τους βλέπαμε έξω στο μπαλκόνακι και όλες αυτές τις μέρες έβλεπα την καρέκλα του άδεια. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 59χρονο που είναι ο πατέρας του τους απάντησε αρχικά ότι είναι σε ίδρυμα, μετά τους είπε ότι τον έχει στείλει σε μια φίλη γνωστή να τον προσέχει. Τα μπερδευε. Τους έδειξε προς τον παλιό θερμοσίφωνα», είπε στο newsit.gr.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This