Θύμα άγριου ξυλοδαρμού επιχειρηματίας στο Αγρίνιο – Ο λόγος; Δεν τους άρεσε το φαγητό!

Οι τρεις δράστες παραμένουν άφαντοι

Must Read

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας 52χρονος επιχειρηματίας στο Αγρίνιο όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις νεαρούς που πήγαν στο εστιατόριο του και δεν τους άρεσε το φαγητό! 

Όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα στο μαγαζί εστίασης που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Παναιτώλιο Αγρινίου. Παρέα τριών νεαρών ατόμων Ρομά που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης μπήκαν στο εστιατόριο και ζήτησαν φαγητό. Ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση με έντονο και επιθετικό τρόπο στον 52χρονο για την ποιότητα του φαγητού και τότε συνέβη το αδιανότητο. Άρχισαν να τον χτυπούν!

Σύμφωνα με το Mega, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να οδηγήσει την παρέα εκτός του καταστήματος και δέχτηκε επίθεση με σιδερένιο γκλοπ!

Ο 52χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια και μάλιστα δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά το περιστατικό οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σε βάρος των τριών ανδρών έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

*πηγή φωτό: Screenshot

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφού είναι ευπαθής ομάδα…Το ότι κάνουν ότι γουστάρουν και δεν υπολογίζουν ούτε νόμους, ούτε τιμωρίες, ούτε δικαιοσύνες αποδίδεται στην ευπάθειά τους, έτσι δεν είναι? Οι νόμοι και η αστυνομία υπάρχει μόνο για τους υπόλοιπους, όχι γι’ αυτούς. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που προέκυψε μετά τις εκλογές του 1985 ήταν η πρώτη που είχε τσιγγάνο βουλευτή. Γιατί έπρεπε η “ευπάθεια” αυτή να προστατευτεί και θεσμικά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This