Ζάκυνθος: «Τσουχτερό» πρόστιμο σε 55χρονη που έκαιγε ξερά χόρτα

Τι δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας

Must Read

Την ώρα που οι ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητά βρίσκονται εντός ή κοντά σε δασικές εκτάσεις τρέχουν να προλάβουν τις προθεσμίες για να υποβάλουν δηλώσεις για τα ακαθάριστα οικόπεδα, μια Γερμανίδα στη Ζάκυνθο λίγο έλειψε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Η 55χρονη γυναίκα έκαιγε ξερά χόρτα σε ακαθάριστο οικόπεδο δίπλα σε πυκνή δασική βλάστηση με πεύκα στο Γύρι της Ζακύνθου και για το λόγο αυτό της επιβλήθηκε βαρύ διοικητικό πρόστιμο από την Πυροσβεστική ύψους 2.578 ευρώ. 

«Δεν θα υπάρξει καμία επιείκια στους εμπρηστές», ανέφερε για το εν λόγω περιστατικό ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κικίλια

«Στο Γύρι της Ζακύνθου απετράπησαν τα χειρότερα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την καταστροφή που θα είχε επέλθει αν η φωτιά που άναψε η 55χρονη για να κάψει ξερά χόρτα επεκτεινόταν στο πυκνό πευκοδάσος του νησιού. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 2.578€ και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, βάσει του νέου αυστηροποιημένου νομικού πλαισίου. Έχουμε προειδοποιήσει τους πάντες και το επαναλαμβάνουμε: Καμία επιείκεια στους εμπρηστές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση Κικίλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στον δήμο Ανατολικής Μάνης ο δήμος δεν έχει καθαρίσει τους χώρους που του αναλογούν,εκεί θα βάλετε πρόστιμο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This