Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη η μητέρα του Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία με τον μικρό Νικόλα, που πνίγηκε το Σάββατο κάνοντας μπάνιο μόνος του στην παραλία της Άρβης, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μητέρα του συνελήφθη, όπως προβλέπεται με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας εξ΄ αμελείας από παράλειψη». Ωστόσο, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.




 

Το παιδί έφυγε μόνο του από το σπίτι και πήγε στην παραλία σε κοντινή απόσταση, αλλά παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα και πνίγηκε.




 

Σύμφωνα με το Cretapost, ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία και οι γονείς του ζουν τα τελευταία χρόνια στην Άρβη. Μεροκαματιάρηδες, εργάτες κυρίως στα θερμοκήπια, εξαίρετοι άνθρωποι, όπως παραδέχονται όλοι στην περιοχή.

Επιθυμία του πατέρα και της μητέρας του 7χρονου είναι να ταφεί το παιδί τους στην Αλβανία. Η οικονομική τους κατάσταση δεν επιτρέπει το ταξίδι ούτε μπορούν να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας. 

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Άρβης που κάνει έρανο:

«Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού συλλόγου Άρβης έπειτα από το τραγικό συμβάν που έγινε στο χωριό μας συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του

2. Να καλύψει τα έξοδα της μεταφοράς και της κηδείας του παιδιού στην πατρίδα του.

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Άρβης, το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου και την Ενορία Άρβης, θα προβεί σε έρανο αύριο Κυριακή 2/7 από τις 6 στο χωριό.

Νίκο θα σε θυμόμαστε με αγάπη…»




 

Πηγή φωτό: Cretapost

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This