Κερατσίνι: Συνελήφθη 61χρονος που αναζητούνταν από τις σουηδικές αρχές – Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του

Απειλούσε μέσω social media πολιτικά πρόσωπα της Σουηδίας

Must Read

Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε στο σπίτι του στο Κερατσίνι ένας 61χρονος που αναζητούνταν από τις Αρχές της Σουηδίας για αδικήματα σε βάρος πολιτικών τους οποίους απειλούσε μέσω των social media και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 61χρονος αλλοδαπός διέμενε στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο και συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς στο σπίτι του στο Κερατσίνι βρέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερα τυφέκια, δύο πιστόλια, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, τρεις διόπτρες, σιγαστήρας και εννιά φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες, για τα οποία οι σουηδικές Αρχές είχαν ανακαλέσει την άδεια κατοχής του, καθότι θεωρούνταν ύποπτος για τέλεση αδικημάτων.

Ειδικότερα, οι σουηδικές αρχές προχώρησαν στην ανάκληση της άδειας κατοχής του οπλισμού, διότι κρίθηκε ύποπτος για διάπραξη αδικημάτων, καθώς είχε κοινοποιήσει βίντεο σε δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με απειλητικό περιεχόμενο για πολιτικά πρόσωπα της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Παρασκευής ο 61χρονος εντοπίστηκε στο Κερατσίνι και πλέον βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Διέμενε στη χώρα μας τουλάχιστον ένα χρόνο, χωρίς να έχει προβεί στην προβλεπόμενη διαδικασία δήλωσης κατοχής τους στις ελληνικές Αρχές, ούτε ήταν σε θέση να τεκμηριώσει ότι ασκούσε δραστηριότητα ως σκοπευτής ή κυνηγός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This