Στο νοσοκομείο 2,5 ετών κοριτσάκι θύμα ξυλοδαρμού – Συνελήφθησαν η μητέρα του και ο φίλος της

Η επιμέλεια του παιδιού αφαιρέθηκε άμεσα από την μητέρα με εισαγγελική εντολή

Must Read

Με εμφανή τα σημάδια από χτυπήματα στο σώμα, αλλά και στο κεφαλάκι του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις δυόμιση ετών, το οποίο κρίθηκε πως έπρεπε να νοσηλευτεί στην παιδοχειρουργική κλινική του.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην ΕΡΤ, το βράδυ της Παρασκευής 31/5 «έσπασαν» τα τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, με άπαντες τους καλούντες να μιλούν για κραυγές πόνου μικρού παιδιού που προέρχονταν από συγκεκριμένη κατοικία στην περιοχή του Πόρου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν όντως την ανήλικη να κλαίει και να είναι χτυπημένο.

Άμεσα ζήτησαν ασθενοφόρο, το οποίο και παρέλαβε το κοριτσάκι για να το πάει στο νοσοκομείο, ενώ συνέλαβαν τόσο την 21χρονη μητέρα του, όσο και τον 23χρονο Παλαιστινιακής ή Συριακής καταγωγής σύντροφό της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση της μικρής. Η ανήλικη εξετάστηκε από γιατρούς του ΠΑΓΝΗ, οι οποίοι, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία τόσο σε βάρος της μητέρας, όσο και του συντρόφου της, για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι δυο τους κρατούνται και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου αύριο το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί πως, με εισαγγελική εντολή, η επιμέλεια του παιδιού αφαιρέθηκε από την μητέρα και έτσι, μόλις ολοκληρωθεί η ιατρική του εξέταση, το κοριτσάκι θα παραδοθεί στον παππού και την γιαγιά του από την πλευρά της μητέρας, πράγμα που -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ- αιτήθηκαν οι ίδιοι.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This