Στάθα Καραϊβάζ: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος έδωσε την εντολή, εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν»

«Δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους», είπε για τους φυσικούς αυτουργούς, που θα καθίσουν στο εδώλιο σε λίγες ημέρες

Must Read

Αναβιώνει σε μερικές εβδομάδες στο δικαστήριο η φρικτή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του, που συντάραξε όχι μόνο το πανελλήνιο, αλλά και την διεθνή κοινότητα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου, μίλησε για την δίκη που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου και για τους δύο κατηγορουμένους, που θα καθίσουν στο εδώλιο ως φυσικοί αυτουργοί. «Θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται και για τους ηθικούς αυτουργούς, όμως να σας πω ότι, ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί», ανέφερε, ενώ επανέλαβε πως οι λόγοι της δολοφονίας του συζύγου της είναι δεδομένοι: «Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα».

«Οξύμωρο που παραμένει γραμμένο ως εργατικό ατύχημα»

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι η δολοφονία του παραμένει γραμμένη ως εργατικό ατύχημα, κάτι που χαρακτήρισε «οξύμωρο», δεδομένου ότι η Πολιτεία θεωρεί ότι υπήρχε κίνητρο.

«Δεν φοβόταν επειδή η δουλειά που είχε επιλέξει ήταν δουλειά που θα αποκαλύπτει την αλήθεια», είπε και ξεκαθάρισε ότι, η δική της αλήθεια είναι μία: «η έλλειψη του Γιώργου».

Σε ερώτηση για τα συναισθήματά της, υπό την σκέψη ότι θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του συζύγου της, η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου απάντησε: «Δεν ένιωσα ούτε μένος ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ότι θα βρεθώ απέναντι με τους ανθρώπους που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δεν νιώθω μίσος».

Κλείνοντας, η χήρα του δημοσιογράφου έκανε σαφές πως δεν την ενδιαφέρει ποιός έδωσε την εντολή. «Γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Την Πολιτεία πρέπει να ενδιαφέρει, για να καθαρίσει την κοινωνία», κατέληξε.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This