Καλαμάτα: Σε κλουβί μένει 29χρονη με ψυχιατρικά προβλήματα – Η μητέρα της καταγγέλλει κρατική αναλγησία

Η γυναίκα, που μένει με τους θετούς γονείς της, έχει να βγει από το σπίτι επτά χρόνια

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα διαδραματίζονται σε συνοικία στην Καλαμάτα, με μία 29χρονη με προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως να βρίσκεται κλεισμένη σε κλουβιά, επειδή η οικογένειά της αδυνατεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση και η Πολιτεία επιμένει να «κωφεύει», παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της!

Πρόκειται για κορίτσι που υιοθετήθηκε από την οικογένεια σε ηλικία 22 μηνών, από το Ίδρυμα Βρεφών «Μητέρα» και ως τώρα ζει με τους θετούς γονείς της, ως δικαστικούς συμπαραστάτες. Η γυναίκα αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα ψυχικής υγείας και οι γονείς της αποφάσισαν να φτιάξουν κλουβιά στο σπίτι και την αυλή τους, με σκοπό να μην αυτοτραυματίζεται και να μην τραυματίζει και τους ίδιους.

Όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα, έχει ζητήσει βοήθεια από την Πολιτεία για την περίθαλψή της και έχει δημοσιοποιήσει από το 2020 το πρόβλημα, χωρίς ωστόσο να τους έχει προσφερθεί κάποια βοήθεια. Μάλιστα, έχει δημοσιεύσει τα σχετικά βίντεο με την κατάσταση της κόρης της, με σκοπό να εισακουστεί και να υπάρξει μέριμνα για την 29χρονη.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι η γυναίκα έχει να βγει από το σπίτι από το 2017, με την θετή της μητέρα να βρίσκεται σε απόγνωση. Η ίδια κάνει λόγο για κρατική αναλγησία και έλλειψη εμπιστοσύνης σε ιδρύματα και δομές για την φιλοξενία του παιδιού της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This