Πέτρος Φιλιππίδης: Αναβολή της δίκης στο Εφετείο – «Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση», είπε

Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού

Must Read

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος δικαζόταν στο Εφετείο Αθηνών για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης για τις οποίες είχε κατηγορηθεί, πήρε σήμερα (03/06) αναβολή για τον Νοέμβριο.




 

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δικαστεί στις 11/11/2024, λόγω κωλύματος των συνηγόρων υπεράσπιση του κατηγορουμένου.




 

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα αθώος για την πράξη του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος γυναίκας ηθοποιού (μια πράξη που τελέστηκε το 2008) αλλά κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο πράξεις απόπειρας βιασμού σε βάρος δυο άλλων γυναικών ηθοποιών που τελέστηκαν το 2010 και το 2014 αντίστοιχα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα οκτώ έτη κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού. Συγκεκριμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για τη μια πράξη και σε δύο χρόνια με αναστολή για την άλλη πράξη.




 

Στο δικαστήριο βρέθηκε η σύζυγός του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, η οποία δεν έκανε καμία δήλωση στις κάμερες ενώ το παρών έδωσαν και οι δύο γυναίκες οι οποίοι τον κατήγγειλαν, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη. Μέχρι πριν από λίγο ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε κάνει την εμφάνισή του.

Η Ελπίδα Νίνου

 

Η Λένα Δροσάκη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Διαβάστε ακόμα: Ελπίδα Νίνου: H σοβαρή περιπέτεια υγείας – Στο πλευρό της ο Πέτρος Φιλιππίδης

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This