Θρίλερ στη Χαλκίδα: Ο βασικός ύποπτος «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία της 63χρονης!

Φέρεται να είναι παιδικός φίλος της κόρης του θύματος

Must Read

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Μαρίας Δασκαλοπούλου, της 63χρονης, δηλαδή, γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της στη Χαλκίδα, καθώς ο βασικός ύποπτος, ο οποίος ανακρίθηκε σήμερα από τις Αρχές, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής «Live News», οι Αρχές έχουν προσαγάγει και εξετάζουν και την κόρη του θύματος, καθώς ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να είναι παιδικός της φίλος. Η κοπέλα φέρεται να του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο όχι μόνο πως η μητέρα της είχε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι, αλλά και πού το είχε κρυμμένο. Μάλιστα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης πιθανότατα ήξερε και πώς να μπει στο σπίτι της αδικοχαμένης γυναίκας, έχοντας γνώση για το κλειδί που ήταν κρυμμένο στη γλάστρα.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «εγώ τα λεφτά πήγαινα να πάρω, που κάποια στιγμή μου είχε εκμυστηρευθεί η κόρη ότι είχε, αλλά με είδε η ηλικιωμένη και την σκότωσα, γιατί με αναγνώρισε». Όπως αναφέρει, επίσης, το ρεπορτάζ, ο άνδρας που «έσπασε» και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του φέρεται να είχε «θέματα» με ουσίες και με τον τζόγο, ενώ υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που «δένει» τον 37χρονο με την υπόθεση, καθώς και δακτυλικά αποτυπώματά του στον τόπο του εγκλήματος.




Το θρίλερ με τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας ξεκίνησε στις 10 Μαΐου, όταν εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη δίπατη μονοκατοικία όπου διέμενε στη Χαλκίδα. Αρχικά, ο θάνατός της θεωρήθηκε ότι οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση απέδειξε ότι είχε δεχθεί πέντε πισώπλατες μαχαιριές.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. τα δωμάτια στον 1ο όροφο της μονοκατοικίας ήταν εμφανώς «αναστατωμένα», ενώ οι είσοδοί της δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες. Όπως κατέθεσε, εξάλλου, η κόρη της 63χρονης, από το δωμάτιο της έλειπαν 7.000 ευρώ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This