Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Υπεγράφη Σύμβαση με το Α.Π.Θ. για την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την υλοποίηση του ερευνητικού προγράμματος ανέρχεται στις 150.406€

Must Read

Έδωσαν τα χέρια, έπεσαν οι τζίφρες. Την προγραμματική σύμβαση που αφορά στις εργασίες ερευνητικού σκοπού με θέματα λειτουργίας και δομικής ασφάλειας της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης Ε.Λ.Κ.Ε./Α.Π.Θ. Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας Κυριάκο Υάκινθο και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο της Προγραμματικής Σύμβασης Κωνσταντίνο Κατάκαλο.

Η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης είναι 30 μήνες, χρονικό διάστημα που καλύπτει και την διοικητική ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου. Ο συνολικός προϋπολογισμός για την υλοποίηση του ερευνητικού προγράμματος ανέρχεται στις 150.406€.

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης θα υπάρξει υποστήριξη όλων των ενεργειών έως και την εκκίνηση των εργασιών δομικής και λειτουργικής αναβάθμισής της. Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με την τεχνογνωσία και το στελεχιακό του δυναμικό, αναλαμβάνει την ορθή εκτέλεση του φυσικού αντικειμένου, αλλά και να καθοδηγεί την αρμόδια τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (έδρας) για οποιοδήποτε θέμα τεχνικής φύσεως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This