Τον «εξαφάνισαν» στον Σχινιά; Θα «μιλήσουν» το tattoo και το DNA για το πτώμα που βρέθηκε με βαρίδι δεμένο στο πόδι

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του νεκρού άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε θαλάσσια περιοχή του Σχινιά, καθώς οι Αρχές δεν έχουν διακριβώσει ακόμα αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία.

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής να επιπλέει σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την παραλία του Σχινιά. Το σκάφος του Λιμενικού που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι στο αριστερό πόδι του ήταν δεμένος ένας δίσκος γυμναστηρίου βάρους 10 κιλών.

Ο ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία στο πτώμα εκτιμά πως πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 35-45 ετών, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη θάλασσα από 20 ημέρες έως έναν μήνα. Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής, που θα δείξει περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του άνδρα. Μεταξύ άλλων θα διαπιστωθεί αν πέθανε από πνιγμό ή από δολοφονική ενέργεια που προηγήθηκε προτού βρεθεί στη θάλασσα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση άνδρα σε αυτό το ηλικιακό εύρος τον τελευταίο μήνα. Αστυνομικοί θεωρούν πως ο νεκρός πιθανόν να είναι σεσημασμένος και να τον «εξαφάνισαν» με το βαρίδι στο νερό για να χαθούν τα ίχνη του. Πάντως ερευνάται και το ενδεχόμενο αυτοχειρίας. Δηλαδή ο ίδιος να πέταξε το βαρίδι των 10 κιλών στη θάλασσα που ήταν δεμένο στο πόδι του, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Το θύμα είχε προσθετική μαλλιών, η οποία είναι γνωστή στον χώρο της κομμωτικής ως extensions, αλλά και τατουάζ στο πόδι που παραπέμπει σε συγκεκριμένη ομάδα προσώπων. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά αναμένεται να ρίξουν φως στην ταυτότητα του άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα, εφόσον αναζητηθεί από τους δικούς του ανθρώπους.

Τα χαρακτηριστικά του

Ο άνδρας, περίπου 1,75 μ. έως 1,80 μ. με μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκές ρίγες και μαύρη μπλούζα. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του, αν και η σήψη τα έχει αλλοιώσει, παραπέμπουν σε λευκό άτομο, χωρίς όμως να διακρίνονται με τη μακροσκοπική εξέταση άλλα χαρακτηριστικά.

Αυτόπτης μάρτυρας κατά την ανάσυρση του πτώματος που επέπλεε στη θάλασσα δήλωσε:
«Εγώ εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνω από το κολύμπι. Ακουσα που φώναζε, λέει “πεθαμένος, πεθαμένος”. Ηταν ένα πτώμα, το οποίο μετά το βγάλαμε έξω. Κάποιος δύτης πήγε, όταν ήρθαν η Αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Πήγε κάποιος δύτης, το τράβηξε έξω, ένα εντελώς παραμορφωμένο πτώμα, φουσκωμένο. Δεν ήταν καλό θέαμα».

Οι λιμενικοί που ερεύνησαν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή και ακτογραμμή δεν εντόπισαν κάποιο επιπλέον στοιχείο ώστε να καταστεί δυνατή η αναγνώριση της σορού.

Παράλληλα έχουν ζητήσει συνεργασία από τα Τμήματα Δακτυλοσκόπησης και Αναζητήσεων της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού. «Περίεργη υπόθεση» χαρακτήρισε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας το πτώμα με βαρίδι στο πόδι, επισημαίνοντας πως το τατουάζ που έφερε «παραπέμπει σε γνωστή ομάδα». Σύμφωνα με τον ίδιο, προς το παρόν δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς δεν ήταν δεμένα τα χέρια του θύματος.

Δείτε επίσης:

Θρίλερ στον Σχινιά: Πτώμα επέπλεε στη θάλασσα με ένα δεκάκιλο βαρίδι δεμένο στο πόδι του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This