Ετοιμάζεται το «Family Pride» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πριν το Euro Pride

Υπήρξε ήδη μαζικό κάλεσμα

Must Read

Το Pride, που διεξάγεται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο, διοργανώνεται φέτος στην Θεσσαλονίκη, όμως πριν από αυτό, έρχεται και το family pride.

Όπως γίνεται γνωστό από την αφίσα, «μετά την Σερβία και την Βουλγαρία, τώρα και στην Ελλάδα, οι Ελληνίδες μάνες», φέρνουν την γιορτή της οικογένειας στην Ελλάδα. Χωρίς να είναι πραγματικά σαφές ποιοι είναι οι διοργανωτές, το «Θεσσαλονίκη Family Pride», πρόκειται να ειναι μία «γιορτή για την Ελληνική Οικογένεια», όπως αναφέρεται στην αφίσα.

family-pride.jpg

Η αφίσα αναρτήθηκε σε ομάδα στο facebook, με τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση να παίρνουν και να δίνουν, υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας και κατά της «νέας τάξης πραγμάτων». Η εκδήλωση προετοιμάζεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου στον Λευκό Πύργο.

Παρέλαση της οικογένειας και στην Αθήνα

Την ίδια ημέρα, όπως προκύπτει από το familypride.gr, το ραντεβού της Αθήνας για το οικογενειακό pride είναι στο Παλαιό Φάληρο, όπου η πορεία θα κινηθεί προς το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

pride-family-day-min.jpg
Βασικά μηνύματα του Pride Family:

«Δημογραφικό πρόβλημα. Η ιδέα της Οικογένειας να ξανά γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους. Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αληθινα κοινωνικα κινηματα ειναι αυτα που πραγουν την ευημερια ολων των ανθρωπων. Το family pride προαγει την αναγκη για στηριξη του βασικου πυρηνα της κοινωνιας. Την οικογενεια. Ο φασισμος των μισανθρωπων μειοψηφιων τυπου ΛΟΑΤΚΙ+ δε θα περασει

  2. Ας το γνωστοποιήσουμε όλοι σε όσους γνωρίζουμε, ας συμμετέχουμε δυναμικά σε τέτοια σημαντική εκδήλωση και ας αφήσουν τον καναπέ και το “δεν βαριέσαι δεν αλλάζει τίποτα” οι νεοέλληνες που με την αδιαφορία τους και την ηττοπάθειά τους για όσα εγκληματικά συμβαίνουν στην κοινωνία μας, γίνονται συνένοχοι με την σιωπή τους & την αποχή τους στα δραματικά νεοταξίτικα αφύσικα παράλογα που προβάλουν και επιβάλλουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This