Φονικό στη Χαλκίδα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 39χρονος δράστης – Τι δήλωσε ο πατέρας του

«Τελευταίο χρόνο ξέμενε από λεφτά, πήγαινε στη γυναίκα μου και ζήταγε συνέχεια»

Must Read

Προθεσμία για την Παρασκευή ζήτησε κι έλαβε ο 39χρονος που ομολόγησε πως έσφαξε μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα, την 63χρονη γυναίκα, με κινητικά προβλήματα.

Η τοπική κοινωνία παραμένει «παγωμένη» από το φονικό, την ώρα που οι εξελίξεις για την υπόθεση παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας». Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για στενό πρόσωπο της οικογένειας.

Ο 39χρονος άνδρας «έσπασε» κι ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα. Ανέφερε πως κίνητρο ήταν να πάρει τα χρήματα που είχε μάθει πως υπήρχαν στο σπίτι, γιατί χρωστούσε σε διάφορους ανθρώπους, καθώς είχε θέματα με τον τζόγο. Ωστόσο, η γυναίκα τον αναγνώρισε κι έτσι της επιτέθηκε και αφού την έριξε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού, άρχισε να την μαχαιρώνει με πρωτοφανή αγριότητα. Αμέσως μετά έφυγε κι επί 17 ημέρες, προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Έκτοτε, καθημερινά επισκεπτόταν την κόρη της 63χρονης και την ρωτούσε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην έρευνα της αστυνομίας, ενώ δεν δίστασε να παραστεί και στην κηδεία της άτυχης γυναίκας, όπου αναρωτιόταν ποιος μπορεί να έκανε ένα τόσο άγριο έγκλημα. Κανείς από το περιβάλλον του θύματος, δεν τον είχε υποψιαστεί αρχικά.

«Ήταν φίλοι από την 1η Γυμνασίου»

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο πατέρας του 39χρονου, κάνοντας λόγο για έναν άνδρα εργατικό, που φοβόταν να σκοτώσει μέχρι και….κατσαρίδα. «Έχει φύγει η Γη κάτω από τα πόδια μου, δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Από ότι μου είπαν είχε μπλέξει με ηλεκτρονικό τζόγο. 39 χρονών πού να τον παρακολουθείς; Τελευταίο χρόνο ξέμενε από λεφτά, πήγαινε στη γυναίκα μου, ζήταγε 20 ευρώ, 30 ευρώ, 50 ευρώ. Εδώ λένε ότι είχε μπλέξει με ναρκωτικά, ποιά ναρκωτικά; Μη λένε ό,τι θέλουν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με την κόρη της 63χρονης ήταν φίλοι από την 1η γυμνασίου. Ο γιος μου ήταν εργατικός, δεν έχανε ώρα από τη δουλειά του, φιλότιμος, μόνο που είχε μπλέξει με τον τζόγο, έχει φάει πάρα πολλά λεφτά και από μένα και από τον πατέρα μου. Του δίναμε συνέχεια».

Σε ό,τι αφορά στο έγκλημα, ο πατέρας του 39χρονου δήλωσε σοκαρισμένος. «Δεν μπορώ να το πιστέψω, φοβόταν να πατήσει και κατσαρίδα, να χτυπήσει γάτα τρελαινόταν δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό, δεν μπορώ να ηρεμήσω», τόνισε, ενώ έκανε γνωστό πως έχει έναν ακόμη γιο. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα ήθελε να πει κάτι στην οικογένεια της 63χρονης, ο ίδιος απάντησε: «Φυσικά ζητάω συγνώμη, το κυριότερο είναι αυτό. Δεν μπορώ να χωνέψω ότι σκότωσε γυναίκα αυτό το παιδί, ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο αυτό το παιδί. Δεν του έχω μιλήσει, λείπω από τη Χαλκίδα, η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This