Ηράκλειο: Η μητέρα της 3χρονης και ο Παλαιστίνιος κακοποιητής της είχαν συλληφθεί πρόσφατα για παραμέληση ανηλίκου

Η εξομολόγηση της 21χρονης μητέρας του κακοποιημένου κοριτσιού για τη σχέση της με τον 23χρονο συλληφθέντα

Must Read

Έναν περίπου μήνα κράτησε το μαρτύριο του ηλικίας τριών ετών κοριτσιού στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο ξυλοφόρτωνε ο Παλαιστίνιος σύντροφος της μητέρας του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα σοκαριστικά κατέθεσε στην Αστυνομία μια γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία μένει στο διπλανό σπίτι, το άτυχο κοριτσάκι βίωνε καθημερινά κακοποίηση από τον 23χρονο Παλαιστίνιο. «Το σπίτι τους βρίσκεται σε μεσοτοιχία με το δικό μου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου ηχομόνωση. Τα πάντα ακούγονταν. Εδώ και ένα μήνα περίπου άκουγα τον άνδρα να δέρνει και να χτυπάει ένα άτομο. Αρχικά νόμιζα πως ήταν η σύντροφός του, η μητέρα του παιδιού, καθώς δεν ακούγονταν ούτε κλάματα μωρού, ούτε τίποτε. Ήθελα να πάω να το καταγγείλω ωστόσο όλοι μου έλεγαν ότι θα μπλέξω, ότι θα με κυνηγήσουν και δεν το έκανα αρχικά. Την περασμένη Παρασκευή όμως δεν άντεξα, πήρα την αστυνομία και κατήγγειλα πως στο διπλανό σπίτι μία γυναίκα κακοποιείται», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 30χρονη γυναίκα.

Η έκπληξη της μόλις αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για παιδί ήταν τεράστια. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η ίδια περίμενε την αστυνομία να φτάσει στο σημείο και πήγαν μαζί στο σπίτι. Όταν άνοιξε η πόρτα, είδαν πως η μητέρα έλειπε, ενώ το κοριτσάκι ήταν μέσα στα αίματα, γεμάτο μώλωπες. «Τότε κατάλαβα πως το θύμα της κακοποίησης ήταν το 3χρονο παιδί. Μάλιστα, είχε και σημάδια στο στόμα, σαν κάποιος να του το έκλεινε. Γι’ αυτό άλλωστε δεν άκουγα ποτέ τα κλάματα και τα ουρλιαχτά. Το έδερνε το παιδί και του έκλεινε το στόμα για να μην κλαίει», επισήμανε η γειτόνισσα.

Ο 23χρονος ακόμα και όταν τον έπιασαν «στα πράσα» αρνήθηκε πως κακοποιούσε το παιδί λέγοντας πως απλώς έπεσε και χτύπησε. Μετά την απολογία του, πάντως, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η 21χρονη μητέρα, που είχε επίσης συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.



Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι και διαπίστωσαν πως το έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι, ενώ είδαν μώλωπες που αποδεικνύουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κακοποιηθεί. Το παιδί παραμένει στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ενώ έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέτασή του, ώστε να διαπιστωθεί από πότε κακοποιείται. Άμεσα, εξάλλου, ήταν τα αντανακλαστικά του εισαγγελέα ανηλίκων για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς μετά τα στοιχεία για την βάναυση κακοποίησή του αποφάσισε να αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλειά του από τη νεαρή μητέρα και να αναλάβουν να το φροντίζουν οι γονείς της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προ ημερών, το κοριτσάκι είχε εντοπιστεί να κυκλοφορεί μόνο του στο δρόμο. Ειδικότερα, όπως είχε αναδείξει το cretapost.gr, στις 20 Μαΐου το παιδί περιφερόταν μόνο του στην περιοχή του Πόρου, με τους περαστικούς να το εντοπίζουν και να ειδοποιούν την αστυνομία. Οι αρχές βρήκαν το παιδί και πήγαν στο σπίτι του, όπου διαπίστωσαν πως η μητέρα έλειπε, καθώς εργαζόταν, ενώ υπεύθυνος για την φύλαξή του ήταν ο Παλαιστίνιος σύντροφός της. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τότε και τους δύο για παραμέληση ανηλίκου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

  • Δείτε την εξομολόγηση της 21χρονης μάνας:



Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This