Ντροπή: Ουρές κάτω από τον ήλιο για ένα μπουκάλι νερό σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας και κλειστά σχολεία στην πολύπαθη περιοχή

Must Read

Κάτω από τις συνθήκες καύσωνα οι κάτοικοι της Μαγνησίας καλούνται να αντιμετωπίσουν την επιδημία γαστρεντερίτιδας που έχει πλήξει την περιοχή και που αποδίδεται στο βακτήριο της σαλμονέλας.

Δέκα ακόμη κρούσματα γαστρεντερίτιδας εντοπίστηκαν σήμερα στον Ριζόμυλο. Οι άνθρωποι είχαν εκδηλώσει συμπτώματα, αλλά αποφάσισαν να μην πάνε σε κάποιο νοσοκομείο και να παραμείνουν στο σπίτι τους, λαμβάνοντας θεραπεία από ιδιώτες γιατρούς.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, μέχρι χθες είχαν εντοπιστεί 100 κρούσματα γαστραντερίτιδας στη Μαγνησία. Σύμφωνα με το traxydromos.gr, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο, μετά από απόφαση του Δημάρχου.

Το Γυμνάσιο Στεφανοβικείου λόγω των ενδοσχολικών εξετάσεων θα λειτουργήσει κανονικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Εικόνες ντροπής, με τον ήδη άγρια δοκιμαζόμενο κόσμο της Μαγνησίας να κάνει ουρές για να προμηθευτεί ένα μπουκάλι νερό και να ταλαιπωρείται κάτω από τον ήλιο.

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ριζομύλου Γιώτα Τσόγκαρη αναφέρει ότι επικρατεί σύγχυση και πανικός.

«Οι κάτοικοι βγαίνουν στην πλατεία για να πάρουν νερά γιατί φοβούνται ότι δεν θα τους φτάσουν. Είναι πρωτόγνωρες αυτές οι καταστάσεις. Επικρατεί πανικός», ενώ σημειώνει ότι μεγάλες υδροφόρες έχουν σταθμεύσει και στα δύο χωριά και μέσω βάνας, ο κόσμος εφοδιάζεται νερό.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This