Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: «Τι κάνεις; Σ’αγαπώ» ήταν τα τελευταία λόγια της 63χρονης

Σοκάρουν οι περιγραφές του δράστη - «Ήταν εθισμένος στο τζόγο, δεν ήταν προμελετημένο, ζητάει συγνώμη», είπε ο δικηγόρος του

Must Read

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 63χρονης Μαρίας στην Χαλκίδα. Ο 39χρονος Σ. Κ., παιδικός φίλος της κόρης της, προφυλακίστηκε χθες, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, την ώρα που η τοπική κοινωνία παραμένει σε σοκ από τις αποκαλύψεις.

Ο καθ’ ομολογία δράστης, που γνώριζε την κόρη της γυναίκας από το Γυμνάσιο, είχε μεγαλώσει μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να κατασφάξει την γυναίκα, με κινητικά προβλήματα. Δεν σταμάτησε ούτε όταν η γυναίκα του φώναζε ”Σε αγαπάω, τι κάνεις;”. Αντίθετα, την αποτελείωσε και έτρεξε να αρπάξει τα μετρητά που έκρυβαν μάνα και κόρη στο σπίτι, ώστε να τα καταθέσει αμέσως μετά στον ηλεκτρονικό τζόγο.

«Ξαφνικά είδα την κυρία Μαρία όρθια με το πι. Τότε τα έχασα γιατί πίστευα πως θα είναι στο κρεβάτι. Μόλις με είδε με ρώτησε ”Σ… τι θες εδώ;” Τότε τα έχασα, θόλωσα και σκέφτηκα με πιάσανε! Τράβηξα την κυρία Μαρία από το χέρι και την έσπρωξα από τις σκάλες. Αυτή έπεσε περίπου μέχρι τη μέση της σκάλας. Εκείνη φώναζε ”Βοήθεια, τι κάνεις; Σ… σ’ αγαπάω”. Τότε πήγα στην κουζίνα, άνοιξα τα συρτάρια και πήρα ένα μαχαίρι που βρήκα. Θυμάμαι ήταν μεγάλο. Κατέβηκα, έσπρωξα ξανά την κυρία Μαρία και έφτασε στο τελευταίο σκαλί», περιέγραψε κυνικά ο 39χρονος και συνέχισε:

«Μου μίλαγε ακόμα και επειδή φοβήθηκα ότι θα μας ακούσουν, τη χτύπησα με το μαχαίρι στο λαιμό στο πλάι αρκετές φορές για να σταματήσει. Δε θυμάμαι πόσες φορές τη χτύπησα. Μόλις σταμάτησε να μιλάει, γύρισα στο διαμέρισμα και έψαξα για τα λεφτά. Πήγα στο δωμάτιο της κόρης της. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις άνοιξα τη ντουλάπα και έκανα στην άκρη τα ρούχα είδα ένα μεγάλο κουτί του καφέ. Το άνοιξα και είδα μέσα τα λεφτά. Τα πήρα και έφυγα».

«Ένα μεγάλο συγνώμη στους γονείς μου και στην Κωνσταντίνα»

Μέσω του συνηγόρου του, Βασίλη Βαλιάνου, ο δολοφόνος θέλησε να απολογηθεί όχι μόνο στην Κωνσταντίνα, με την οποία ήταν αχώριστοι όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στην οικογένειά του.

«Θέλει να πει ένα μεγάλο συγνώμη στους γονείς του, στην Κωνσταντίνα, την κόρη της αδικοχαμένης 36χρονης, που ήταν παιδική φίλη του και στον κόσμο που πλήγωσε. Ήταν μία πράξη η οποία δεν ήταν προσχεδιασμένη, ο τζόγος τον ώθησε εκεί για να πάρει χρήματα. Δεν είχε δόλο και ούτε καν είχε σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο δικηγόρος μιλώντας στο newsit.gr και συμπλήρωσε:

«Ήταν εθισμένος και μου είπε ότι είχε προσπαθήσει να το κόψει. Είχε εθιστεί στον τζόγο πριν τον κορωνοϊό και στην πανδημία γιγαντώθηκε όλο αυτό, ήταν κλεισμένος στο σπίτι και έπαιζε. Οι γονείς του το γνώριζαν αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μου είπε ότι χρώσταγε αλλά δεν μου είπε πού».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This