Κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση προκλητική η «Τουρκάλα» Πρόεδρος του μειονοτικού DEB – Σπέρνει ανθελληνικά «ζιζάνια» εδώ και χρόνια

Ουδείς ασχολείται σοβαρά με ένα θέμα που άπτεται της εθνικής μας ασφάλειας, καθώς συνεχίζεται απρόσκοπτα η τουρκική προπαγάνδα εντός των ελληνικών συνόρων

Must Read

Η ελληνική δικαιοσύνη «κόβει» κόμματα από τις εκλογικές αναμετρήσεις για διάφορους λόγους, αλλά το κόμμα που μιλά ανοιχτά για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, που η επικεφαλής του δηλώνει Τουρκάλα και μιλά για «Τούρκους», κατά παράβαση του Συντάγματος της Ελλάδας και όλων των διεθνών συνθηκών που αναγνωρίζουν μουσουλμανική μειονότητα στη χώρα μας, επιτρέπεται να λαμβάνει μέρος κανονικά και με το νόμο!

Το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ στα ελληνικά, DEB στα τουρκικά) προπαγανδίζει την παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης, διακηρύσσει την «τουρκική ταυτότητα» των κατοίκων της Θράκης, είναι σε «ανοικτή γραμμή» με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και διαμαρτύρεται για τη δήθεν καταπίεση και για τα δήθεν δεινά των κατοίκων της μειονότητας.

Ένα κόμμα που όλο και πιο έντονα κάνει αναφορές και σε… μακεδονική μειονότητα στη Βόρεια Ελλάδα, φιλοξενώντας στις τάξεις του ψευτομακεδόνες και επικίνδυνες αλυτρωτικές φιλοδοξίες. Με υποψήφιους Ευρωβουλευτές που τα διαλαλούν όλα αυτά, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν… Και το πράττουν με την έγκριση της «τυφλής» ελληνικής δικαιοσύνης.

Η Πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου, επί σειρά ετών προπαγανδίζει τις θέσεις της Άγκυρας, δηλώνει Τουρκάλα με αναφορές μάλιστα στη «μητέρα πατρίδα Τουρκία», μιλά συνεχώς για «τουρκική μειονότητα», αλλά και για ένα «τουρκικό κόμμα» που έχει ιδρυθεί από Τούρκους.

Κάποια από τα… δείγματα γραφής της. Για να μην πει κανείς ότι δεν ξέρει μετά από τόσα χρόνια:

  • 2019:
  • 2020:
  • 2021:
  • 2023:
  • 2024:

*πηγή φωτογραφίας: www.facebook.com/debparti

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This