Συν δύο χρόνια από το Εφετείο στον Κραβαρίτη για βιασμό!

Must Read

Κατά δύο χρόνια αυξήθηκε σε δεύτερο βαθμό η ποινή του 30χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της Γ’ Εθνικής Δημήτρη Κραβαρίτη, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού από το Αγρίνιο.

Σε πρώτο βαθμό ο 30χρονος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος από το Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων και του είχε επιβληθεί κάθειρξη επτά ετών, χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης, για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού.

Το Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών με την ομόφωνη απόφαση που εξέδωσε έκρινε επίσης ένοχο τον Αγρινιώτη πρώην ποδοσφαιριστή και αύξησε σε εννέα τα χρόνια της ποινής κάθειρξης, καθώς δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικό. Μάλιστα, η απόφαση για την ποινή ελήφθη κατά πλειοψηφία (3-2), με τους μειοψηφούντες να υποστηρίζουν ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 χρόνων.

Δημήτρης Κραβαρίτης

Ετυμηγορία

Το δικαστήριο ανακοίνωσε χθες, έπειτα από 11 δικασίμους, την ετυμηγορία του για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ο 30χρονος ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας του 4χρονου και με την ανοχή της 52χρονης μητέρας του, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού, ασελγούσε πάνω στο άγουρο κορμάκι του.

Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το αγοράκι είχε φτάσει στο σημείο να βλέπει αγκαλιές ή αναπαραστάσεις σωματικής επαφής στην τηλεόραση και να τρέμει σύγκορμο από την ταραχή. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του, σε συνδυασμό με μια ζωγραφιά στην οποία φέρεται ότι είχε αποτυπώσει τον εφιάλτη που έζησε, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους γονείς του, οι οποίοι αποφάσισαν να ανακαλύψουν τι του συνέβη, ξετυλίγοντας σιγά-σιγά όλο το κουβάρι της φρίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This