Μαθήτρια θύμα bullying έμεινε στην ίδια τάξη – Βιντεοσκοπούσαν τους ξυλοδαρμούς 

Ήταν σε άθλια κατάσταση, το πρόσωπό της ήταν πρησμένο, μελανιασμένο, ψυχολογικά ήταν χάλια

Must Read

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της πριν από μερικούς μήνες έπεσε μαθήτρια Γυμνασίου στην Κρήτη. «Έμπλεξε με παρέες που δεν ήταν και οι καλύτερες. Άρχισαν να της συμπεριφέρονται άσχημα και λεκτικά και σωματικά και τη φτύσανε. Είχανε πάει εκδρομή και γυρίζοντας της ζήτησαν να συναντηθούν. Τη χτύπησαν και τα τρία κορίτσια. Δύο βαστούσαν και μια χτυπούσε. Τη βιντεοσκοπούσαν κιόλας» είπε ο πατέρας της ανήλικης.

«Ήταν σε άθλια κατάσταση, το πρόσωπό της ήταν πρησμένο, μελανιασμένο, ψυχολογικά ήταν χάλια» λέει η μητέρα της. Από φόβο δεν ήθελε να πηγαίνει στο σχολείο και τώρα κινδυνεύει να μείνει στην ίδια τάξη.

Στο τέλος της σχολικής χρόνιας το παιδί έμεινε από απουσίες. Όπως είπε η διευθύντρια του σχολείου, «την αγκαλιάσαμε και κάναμε κάθε προσπάθεια να την υποστηρίξουμε γιατί είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ως σχολείο σε θέματα σχολικού εκφοβισμού».

«Δυστυχώς η μαθήτρια συνέχιζε να απουσιάζει πολύ συχνά από το σχολείο με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί η φοίτησή της ανεπαρκής» πρόσθεσε.

Οι γονείς της ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για το παιδί τους προκειμένου να μην χάσει τη σχολική χρονιά. «Εμείς δεν θέλουμε τίποτα άλλο μόνο να της δώσουν την ευκαιρία να δώσει εξετάσεις και αν αξίζει να περάσει. Συνεχίζει να τιμωρείται. Είναι το θύμα και όπως όλα τα θύματα, έχει αυτή την αντιμετώπιση» είπε ο πατέρας της.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This