Δολοφονία 40χρονου στον Διόνυσο: Τι λέει ο εργοδότης του για την σκηνή του εγκλήματος και τον χαρακτήρα του

Η Αστυνομία αναζητά τον συγκάτοικό του

Must Read

Τις στιγμές που βίωσε όταν εντόπισε νεκρό τον 40χρονο Πακιστανό που βρέθηκε χθες δολοφονημένος στο σπίτι του στο Διόνυσο περιέγραψε ο εργοδότης του. Παράλληλα, μίλησε και για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του.

Το έγκλημα βρίσκεται από χθες το βράδυ υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές και αναζητείται ο συγκάτοικος του θύματος. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε με τραύματα στην καρδιά και το στήθος. 




«Ο 40χρονος δούλευε εδώ και 10 χρόνια και κατά διαστήματα. Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης.

Τον ήθελα για μια δουλειά, να σηκώσουμε κάτι σίδερα. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Τράβηξα την πόρτα, την άνοιξα, μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είχε μαχαιριά στο στήθος. Κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο. Πήρε και μένα το ασθενοφόρο γιατί ανέβασα πίεση».

Και συνέχισε:

«Δεν έχει προβλήματα, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν. Δεν είχε διαφορές, στις πληρωμές του ήταν όπως έπρεπε. Ήταν πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά, ήταν χαρούμενος άνθρωπος. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα. Δεν τους έβλεπα πολύ αγαπημένους με τον συγκάτοικο, αλλά δεν έβλεπα και άγριες διαθέσεις. Εκείνος δούλευε ντελίβερι σε κάποια μαγαζιά. Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό. Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του», είπε.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This