Τελικά τι ήταν το καρχαριοειδές που τρόμαξε τους λουόμενους σε παραλία της Λάρισας;

Βγήκαν άρον άρον από το νερό

Must Read

Πανικός επικράτησε χθες στην παραλία στον Αγιόκαμπος της Λάρισας όταν ένα καρχαριοειδές εθεάθη να κόβει βόλτες στα ρηχά με τους λουόμενους να απομακρύνονται έντρομοι από την θάλασσα.

Τελικά σήμερα λύθηκε το μυστήριο σχετικά με το ψάρι με το πτερύγιο που έφερε στο νου σε πολλούς αιματοβαμμένες σκηνές από την ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία».

Όπως είπε ο δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας και ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Αγιοκάμπου, Χρήστος Αντωνίου, το ψάρι ήταν βασιλική ζαργάνα που έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στην περιοχή και φυσικά δεν είναι επικίνδυνη.

Ένας ψαροντουφεκάς μπήκε στο νερό και έβγαλε σε βίντεο τις κινήσεις του ψαριού επιβεβαιώνοντας με ανακούφιση πως ήταν μια ζαργάνα!

Δείτε φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This