Συναγερμός στη Σύμη: Εξαφανίστηκε ο γνωστός Βρετανός τηλεοπτικός γιατρός του BBC Michael Mosley!

Μεγάλη κινητοποίηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, εθελοντές - Οι έρευνες ξεκίνησαν σήμερα - Τι λέει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Must Read

Τεράστια είναι η αναταραχή που επικρατεί στην Σύμη με τις αρμόδιες τοπικές αρχές να βρίσκονται πραγματικά «στο πόδι» καθώς εξαφανίστηκε ένα πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο της βρετανικής τηλεόρασης, ο γιατρός Μάικλ Μόσλεϊ.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος είχε πάει χθες το μεσημέρι για μπάνιο στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα φιλικό ζευγάρι με καραβάκι. Οι υπόλοιποι είπαν ότι θα επιστρέψουν με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να κάνει την διαδρομή περπατώντας. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα έχουν χαθεί τα ίχνη του. Εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται να έπεσε από μεγάλο ύψος.

Ο γιατρός είναι γνωστός για τις συμβουλές του για διάφορες δίαιτες:

Την αστυνομία ειδοποίησε η 62χρονη σύζυγός του η οποία «θορυβήθηκε» καθώς δεν είχε επιστρέψει στο κατάλυμα. H γυναίκα πήγε σήμερα στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους ομάδες από τη Σύμη, στο πλαίσιο της έρευνας θα σπεύσουν στο νησί ομάδες από την Αθήνα με drones και τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό.

Ειδικότερα χρήστης έγραψε στην σελίδα “Friends of Symi”:

«Έχετε δει αυτόν τον άνδρα; Ξεκίνησε να επιστρέψει με τα πόδια από τον Άγιο Νικόλαο περίπου στις 13:30 και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι φίλοι του ανησυχούν καθώς έχουν περάσει 6 ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν. Το όνομά του είναι Δρ Mike Mosley και είναι γνωστό πρόσωπο για πολλούς Βρετανούς».

Δείτε την ανάρτηση:

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Στις έρευνες για την εξαφάνιση του 67χρονου γιατρού συμμετέχει η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το λιμενικό καθώς και εθελοντές.

Για την υπόθεση μίλησε στη Mirror η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέροντας πως οι έρευνες έχουν ξεκινήσει από σήμερα το πρωί χωρίς να έχει βρεθεί κάτι.

«Βρισκόταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή του Πεδίου της Σύμης. Ήταν γύρω στη 1.30 το μεσημέρι και ξέχασε το τηλέφωνό του στην παραλία. Οποιαδήποτε προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ζητήσαμε τώρα από την πυροσβεστική να συνδράμει στην επιχείρηση σε περίπτωση που μπορεί να γλίστρησε, να σκόνταψε, να έπεσε, ακόμα και να τον δάγκωσε φίδι, παραμένοντας κάπου τραυματισμένος. Απλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Κανένα απολύτως και αυτό σημαίνει ότι για εμάς τουλάχιστον, κάθε πιθανό σενάριο είναι ανοιχτό και διερευνάται», ανέφερε.

(κεντρική φωτογραφία: skynews.com)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This