Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη»

«Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA»

Must Read

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μίλησε την Πέμπτη στον Focus FM και την εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη. Αναφερόμενη στον αριθμό των θυμάτων του ομαδικού εγκλήματος δήλωσε: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αλλά και η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνουμε όλοι μας, σιώπησαν» επισήμανε η κα Καρυστιανού με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση των συγγενών των θυμάτων όπου είχαν προσκληθεί, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Σχολιάζοντας την στάση της Δικαιοσύνης τόνισε: «Η Δικαιοσύνη, όσους είδαμε μπροστά μας, όχι δεν μας βοηθάει, αλλά μας μπλοκάρει. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

Πρόσθεσε, δε: «Ό,τι έχει βγει στην δημοσιότητα βγήκε από τους συγγενείς των θυμάτων».

Αναφέρθηκε, επίσης, στον αριθμό των θυμάτων λέγοντας: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

Για τον πρωθυπουργό η Μαρία Καρυσταινού ανέφερε: «Ας πάει στον δικαστή ο κ. Μητσοτάκης τα στοιχεία που έχει ότι δεν έγινε μπάζωμα. Εργαλειοποιεί ο ίδιος το δυστύχημα των Τεμπών καθώς βρήκε τυχαία ένα άτομο και μίλησε, και παρουσιάζει παντού ότι μιλάει με συγγενείς των θυμάτων. Πρέπει να ντρέπεται».

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και του λόγου σου μπάρμπα-Γιάννη ,καλή επιτυχία στην εντατική ενασχόλησή σου με τον αυνανισμό!

  2. Πάντως κυρία Καρυστινού και με όλο τον σεβασμό για την απώλεια σας, σίγουρα δεν ήταν 115 άτομα που κάηκαν ζωντανοί από την ανικανότητα της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, στο Μάτι, στην Μάνδρα, στην Ραφήνα, στην Κινέτα και στον Μαραθώνα. Καλή επιτυχία στην ενασχόληση σας με την πολιτική στο ΣΥΡΙΖΑ.

    • Θες μήπως να μας θυμισεις και ποσοι κάηκαν στην Πελοπόννησο με την κυβέρνηση Καραμανλή; καλο θα ήταν να μαθαίνουμε μαθήματα από τέτοια γεγονότα και όχι να τα εκμεταλλευόμαστε πολιτικα όπως έγινε με τους ανθρώπους που κάηκαν στο Μάτι από τη ΝΔ κυρίως. Προφανώς και εκεί υπάρχουν ευθυνες, αλλά υπήρχαν και στην Πελοπόννησο επί Καραμανλή. Και γενικά μην το παιζουν τόσο έξυπνοι και ικανοί γιατί είναι τόσο ανίκανοι όλοι πλεον που κάθε καλοκαίρι δεν ξέρουμε τι καινουριο μπορεί να γίνει και να θα τη βγάλουμε και φέτος. Όποτε το Μάτι δεν είναι απάντηση σε κάθε επόμενη επίδειξη “ανικανότητας”

    • Είσαι άσχετος και. κομματοσκυλο!!Για ποια ανικανότητα μιλάς και πιπιλατε την καραμέλα της ΝΔ?? Πρώτον έγινε δική και με δικούς σας δικαστές και η Δούρου αθώα!!! Δεύτερον Όλα αυτά τα σπίτια ήταν αυθαίρετα και δεν κτίστηκαν επί Τσίπρα αλλά επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!! Τρίτον τ την ευθύνη για την πυρόσβεση την έχει η πυροσβεστική και όχι πρωθυπουργός!!! Τέταρτο Τον διοικητή της πυροσβεστικής που δικάστηκε ο Μητσοτάκης του έδωσε και προαγωγή!!!Τον βράβευσε!!!! Βουλωστο λοιπόν πληρωμένο πιστόλι!!!Οι περισσότεροι από τούς πολίτες ξύπνησαν!!!

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω ανικανότητας και κυρίως γιατί έπαιξε μια σύσκεψη στο Μάτι ενώ υπήρχαν νεκροί, τον έστειλαν στα τσακίδια και καλά του έκανα. Εδώ που έχουμε το μεγαλύτερο έγκλημα και συγκάλυψη στην ιστορία της χώρας, τι πρέπει να γίνει? Δεν υπήρξε ποτέ τόση διαφθορά, σήψη και αποτελμάτωση. Εδώ μιλάμε ότι δεν έχουμε Δημοκρατία- Δικαιοσύνη- Ανεξάρτητες Αρχές. Μέχρι και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έβγαλε ψήφισμα που μας λέει ότι δεν έχουμε Κράτος Δικαίου. Ζούμε το μεγαλύτερο αίσχος από τότε που αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία.

    • Πρέπει να είναι κανείς πολύ βλαμμένος ή τρολ για να βάζει στο ζύγι τους νεκρούς και να λέει ότι οι 57 (ή οι 85) με τους δεξιούς καραγκιόζηδες ήταν λιγότεροι από τους 104 στο Μάτι με τους κλόουν του Σύριζα. Και άλλα εγκληματα έγιναν στο παρελθόν, Μάνδρα, Σάμινα, φωτιές στην Πελοππόνησο και εργατικά ατυχήματα-δολοφονίες κάθε μέρα. Ο λαός και η εργατική τάξη πληρώνει με το αίμα της, εσείς οι ίδιοι θυσιάζετε τα παιδιά σας και το μέλλον τους για να σας κυβερνάνε εσάς όλοι αυτοί οι άχρηστοι, τάχα μου άριστοι. Ζητάτε να σας διορίσουν σκουπιδιάρηδες ή σε κανά supermarket και εκλιπαρείτε για το επόμενο pass. Κι έχουμε κι αυτούς τους γλύφτες που πεινάνε, πάνε σε νοσοκομείο που έχουν διαλυθεί όλα, έρχεται η ΔΕΗ και θέλουν να αυτοκτονήσουν κι άμα τους πεις τίποτα για τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε.

      • Μας αξιζουν ολα οσα ζουμε γιατι δε μιλαμε… και το χειροτερο βασιλευουν οι μονοφθαλμοι γιατι οι περισσοτεροι απαλπισμενοι δε πανε να ψηφισουν καν και φυσικα ορισουν το μελλον μας οι βολεμενοι φανατικοι…

        • Πουθενάδες είστε. Σας γνωρίσαμε το 2015, όταν αντί να μας σώσετε όπως είχατε υποσχεθεί, μας πήγατε κατευθείαν στην χρεοκοπία. Ειδικά τώρα με τον γκέι αρχηγό σας, θα συνηθίστε στις ήττες.

    • @ Γιάννης Περγάμαλης6.06.2024 • 20:37 στις 20:37

      Δηλαδή, η Κυρία Καρυστιανού έπρεπε να αγωνίζεται για ό,τι στραβό συμβεί στην Ελλάδα; Με πια λογική; Εσύ τι έκανες για τα θύματα αυτά και των Τεμπών; Θα είχες αντίρρηση να επιτύχει η Κυρία Καρυστιανού ν’ αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών στην Ελλάδα και να μην καλύπτονται οι βουλευτές πίσω από την ασυλία των, ώστε να εκφεύγουν τής Δικαιοσύνης;

    • Είναι ντροπή να συγκρίνετε τραγωδίες και προσβολή των νεκρών και των δύο περιστατικών. Η δικαιοσύνη δεν μετριέται με τον αριθμό των πτωμάτων…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This