Μάικλ Μόσλεϊ: Αναστάτωση στη Σύμη για τον παρουσιαστή που αγνοείται – «Δεν έχει εξαφανιστεί ποτέ άνθρωπος εδώ»

Must Read

Άκαρπες παραμένουν μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου δημοσιογράφου από τη Βρετανία Μάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Σύμη το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον διάσημο τηλεοπτικό γιατρό του BBC που ασχολείται με επιστημονικά θέματα και ιατρικό ρεπορτάζ, με κύρια θεματολογία την διατροφή και τον ρόλο της στην υγεία και την βελτίωση του ύπνου.

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών ταξίδεψε στη Σύμη για διακοπές, με την 65χρονη σύζυγό του Κλερ Μπέιλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι βρισκόταν το μεσημέρι της Τετάρτης μαζί με φίλους στην παραλία του Αγίου Νικολάου της Σύμης. Γύρω στη 1.30 ο γιατρός αποφάσισε να επιστρέψει με τα πόδια στο Γυαλό όπου διέμεναν. Από τότε τα ίχνη του αγνοούνται. 




Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας ανέφερε: «Όλο το νησί είναι ανάστατο. Έχουν βγει οι εθελοντές του νησιού και οι υπηρεσίες και ψάχνουν να τον βρουν. Οι πληροφορίες λένε ότι επέστρεψε από την παραλία, του Αγίου Νικολάου, περπάτησε το μονοπάτι που είναι 10-15 λεπτά και έφτασε στο Πέδι, που είναι κατοικημένη περιοχή». Μάλιστα, όπως δήλωσε στο Live News, o γιατρός συναντήθηκε με δύο ανθρώπους καθώς επέστρεφε:  «Ο άνθρωπος είχε πάει για μπάνιο και πληροφορίες θέλουν να έχει μιλήσει με μια γυναίκα αφότου έφυγε από την παραλία και άλλες με έναν άνδρα στο Πέδι. Δεν είναι εύκολο να χαθεί άνθρωπος στη Σύμη, νομίζω και κάτι να έπαθε, από χθες το βράδυ που ψάχνουν και οργώνουν το Πέδι, κάποιο ίχνος θα είχαμε βρει» τόνισε και πρόσθεσε:προσβάσιμη με τα πόδια, δεν υπάρχει υψόμετρο. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν έχει πάθει κάτι, κάπου θα έχει πάει ο άνθρωπος».




«Η παραλία είναι . Εκτός αν λένε ότι τον είδαν στο Πέδι, ενώ δεν τον είδαν» σημείωσε και ανέφερε ότι «δεν έχει εξαφανιστεί ποτέ άνθρωπος στη Σύμη».




Οι έρευνες για τον εντοπισμό του παρουσιαστή είναι σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στη Σύμη: Εξαφανίστηκε ο γνωστός Βρετανός τηλεοπτικός γιατρός του BBC Michael Mosley!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα τον έφαγε για πλάκα η μάλλον για το κινητό του η την φωτογραφική του μηχανή, κάποιος επενδυτής από Ισλαμική χώρα. λαθρομετανάστης φυσικά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This