Μετά από 10 μήνες συνελήφθη Αλβανός πιστολέρο σε τυχαίο έλεγχο

Είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει 25χρονο Αιγύπτιο

Must Read

Χειροπέδες σε 23χρονο Αλβανό που συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας ενός 25χρονου Αιγύπτιου, τον Αύγουστο του 2023, στον Άγιο Παντελεήμονα, και εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών εντόπισαν δύο αλλοδαπούς, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου της Ακαδημίας Πλάτωνος, σε μοτοσυκλέτα και αποφάσισαν να τoυς ελέγξουν.

Στον έλεγχο ο ένας έδειξε πλαστό έγγραφο και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για την προέλευσή του, εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Και οι δύο ήταν από την Αλβανία, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και εκεί έγινε η ταυτοποίηση τους και διαπιστώθηκαν τα πραγματικά τους στοιχεία.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα Σύλληψης για «Εγκληματική Οργάνωση», «Ανθρωποκτονία με πρόθεση» και «Ληστεία», ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για «Πλαστογραφία», «Πλαστογραφία πιστοποιητικών» και «Απείθεια».

Το σοβαρό περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται συνέβη στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Καμπανη στην Αθήνα με έναν 25χρονο Αιγύπτιο να τραυματίζεται στο αριστερό πόδι μετά από πυροβολισμό και αφού είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο, με 19χρονο φίλο του 23χρονου Αλβανού να τον πυροβολεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γ@μώ την Αλβανία σας μουνόπ@να κωλοαλβανοί. Γ@μώ τις μανάδες σας και τα παιδιά σας φονιάδες. Γ@μώ και τον αλήτη τον έμπορο κοκαίνης, τον Έντι Ράμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This