Οργισμένοι οι αγρότες της Αγιάς με την μη καταβολή αποζημιώσεων για τις πλημμύρες – Βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους την Κυριακή

Κάνουν λόγο για κατάφωρη αδικία

Must Read

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Κυριακή των ευρωεκλογών θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες από την Αγιά της Λάρισας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να παρατάξουν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση η οποία τους ξέχασε και δεν κατέβαλλε τις αποζημιώσεις που είχε υποσχεθεί μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου.

«Οι αγρότες έμειναν εκτός αποζημιώσεων, την στιγμή που ο δήμος Αγιάς έκανε όλες τις σχετικές διαδικασίες και χαρακτηρίστηκε πλημμυρόπληκτος.Πρόκειται για μια παράλογο και κατάφωρα άδικη απόφαση», ανέφερε οργισμένος ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Αγιάς, Βασίλης Σμυρλής.

Δείτε βίντεο:

Και συνεχίζει:

«Ο δήμος είχε αποκοπεί για 20 ημέρες μετά τις πλημμύρες. Υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες που πιστοποιούν τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και τις καταστροφές που σημειώθηκαν. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον γειτονικό ν. Μαγνησίας, όπου οι αγρότες αποζημιώνονται και καλώς αποζημιώνονται».

«Πιστεύουμε ότι στο τέλος το δίκαιο θα νικήσει», κατέληξε ο κ. Σμυρλής.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όταν βγαίνουν με τα τρακτέρ σε τοπικές περιοχές δεν λύνονται τα προβλήματά τους. Αντιθέτως, εμποδίζουν και δυσκολεύουν συμπολίτες τους που δεν φταίνε σε κάτι και παράλληλα υποστηρίζουν τα αιτήματά τους. Μόνον εάν περικυκλώσουν μαζικά το κ(Υ)νοβούλιο και το υπουργείο γεωργίας μέχρι να λυθούν εμπράκτως τα σοβαρά προβλήματά τους, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μπορεί να δούνε λύσεις ουσίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This