«Χτενίζουν» τη Σύμη για τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλει – Τα τρία σενάρια που επικρατούν στον βρετανικό Tύπο

«Βατό το μονοπάτι που πήρε για να επιστρέψει» λέει ο αντιδήμαρχος του νησιού

Must Read

Με ειδικούς σκύλους, drones και ένα ελικόπτερο καθώς και την σταθερή παρουσία των αρμόδιων αρχών και την βοήθεια των κατοίκων συνεχίζονται οι έρευνες για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Βρετανού παρουσιαστή και τηλεοπτικού γιατρού του BBC, Μάικλ Μόσλει, στη Σύμη η οποία τείνει να μετατραπεί σε ένα πραγματικό θρίλερ.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για την συγκεκριμένη υπόθεση.




Τα σενάρια για την εξαφάνιση

Στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η είδηση της εξαφάνισης είναι πρώτη από χθες.

Τα σενάρια που «πρωταγωνιστούν» στον βρετανικό τύπο είναι πως είναι διαβητικός και μπορεί να ζαλίστηκε από την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε χθες και να έπεσε στη θάλασσα. Ωστόσο η σύζυγός του έχει δηλώσει πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Το δεύτερο σενάριο είναι ότι ζαλίστηκε ή σκόνταψε ή πήγε να βουτήξει και πνίγηκε.

Το τρίτο σενάριο είναι και το χειρότερο καθώς μπορεί να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.




«Βατό το μονοπάτι»

Η αγωνία εντείνεται ακόμα περισσότερο καθώς σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Νικήτα Γρύλλη το μονοπάτι που πήρε ο 67χρονος από την παραλία του Αγίου Νικολάου είναι πολύ βατό και περπατιέται εύκολα.

«Υπάρχει πληροφορία ότι στις 14:00 εθεάθη στη στάση λεωφορείου και ο χρόνος συμπίπτει με το μισάωρο που θέλεις για να φύγεις από την παραλία του Αγίου Νικολάου για να φτάσεις στην περιοχή Πέδι. Περίπου στις 13:30 αποφάσισε να φύγει από την παραλία με τα πόδια και να διαβεί το μονοπάτι, το οποίο περνάνε πολλοί ξένοι. Είναι βατό, δεν είναι επικίνδυνο. Από την αριστερή πλευρά υπάρχει θάλασσα αλλά πρέπει να κινηθείς πολύ στην άκρη για να φτάσεις στη θάλασσα, γιατί ο δρόμος είναι πλατύς».

«Το Πέδι είναι τουριστική περιοχή, έχει πολλές επιχειρήσεις, οπότε πιστεύω κάποιος θα τον έχει δει. Ή στο χωριό θα πήγε με το λεωφορείο ή στο γιαλό, στο κατάλυμα που ενοικίαζε.

Σε όλο το νησί επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, είναι πολύ μεγάλο όνομα. Έχει έρθει η Πυροσβεστική από τη Ρόδο με 8 άτομα, γίνονται αναζητήσεις από ξηρά και από αέρα με πεζοπόρα τμήματα, με drone, το απόγευμα της Πέμπτης ήρθε και ελικόπτερο και εκπαιδευμένος σκύλος ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειες της ανεύρεσης», είπε ο αντιδήμαρχος.

(κεντρική φωτογραφία twitter/x)

Δείτε επίσης:

Κανένα ίχνος του Βρετανού τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ – Οι φόβοι που εκφράζονται – Τι λέει ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This